Girona

Un túnel llarg i molt fosc

Davallada. El Girona encadena la desena jornada sense vèncer després de caure contra l’Osca, el cuer. Encara fora del descens, els gironins fa 106 dies que no sumen els tres punts a Montilivi

El Girona va caure derrotat a l’estadi de Montilivi contra l’Osca (0-2). L’equip dirigit per Eusebio Sacristán va ensopegar de manera estrepitosa contra el cuer de la taula allargant la ratxa sense guanyar en el campionat de lliga fins als deu enfrontaments. L’equip blanc-i-vermell va sumar l’últim triomf el 25 de novembre en la seva visita al RCDE Stadium contra l’Espanyol (1-3). Massa dies i massa partits. Els de Montilivi s’apropen a les brases i comencen a cremar-se els peus. I és que el descens és només a un punt de distància.

4 punts de 30 possibles

A mesura que passaven les jornades, el Girona ha deixat de ser un equip sòlid, que concedia poc al rival i que es defensava amb seguretat. De fet, la debilitat defensiva dels d’Eusebio Sacristán és un dels principals arguments del mal moment que travessa l’equip. La línia defensiva gironina ha rebut com a mínim un gol en cada una de les deu jornades que fa que no guanya –en l’última victòria també va encaixar una diana, però en l’anterior matx contra el Leganés va ser l’última porteria a zero, el 10 de novembre a l’estadi de Montilivi (0-0).

En la nefasta sèrie que ha arrossegat el Girona al fons de la classificació, l’equip gironí ha sumat només quatre dels últims 30 punts possibles. Els empats a casa contra l’Atlético, el Getafe i l’Alavés (1-1) i el del ciutat de València contra el Llevant (2-2) han estat els únics duels en què els gironins han aconseguit sumar punts. Un botí escàs que ha afegit també desgast físic al bloc amb la participació històrica, però enverinada, en la copa. La competició ha atapeït l’equip de partits durant el mes de gener, un fet que per s una plantilla d’un club modest i amb un pressupost humil respecte de la resta penalitza molt.

Si bé el Girona no ha caigut en descens, gràcies al fet que el Rayo Vallecano va perdre al camp de l’Espanyol (2-1), els blanc-i-vermells visiten la propera jornada el Santiago Bernabéu per enfrontar-se al Madrid (diumenge 17 de febrer, a les 12 h), un dels equips més en forma. Mala peça al teler.

J. 13 Espanyol-Girona 1-3
Última victòria: 25/11/2018
INICI DE LA MALA RATXA
J. 14 Girona-Atlético 1-1
J. 15 Athletic-Girona 1-0
J. 16 Sevilla-Girona 2-0
J. 17 Girona-Getafe 1-1
J. 18 Llevant-Girona 2-2
J. 19 Girona-Alavés 1-1
J. 20 Betis-Girona 3-2
J. 21 Girona-Barça 0-2
J. 22 Eibar-Girona 3-1
J. 23 GIRONA-OSCA 0-2

UN PROBLEMA

El Girona encadena onze partits de lliga encaixant com a mínim un gol
La victòria de l’Espanyol contra el Rayo deixa els gironins encara fora del descens
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)