2a divisió FEF

La reacció és una realitat

Segon triomf seguit. El Badalona s’allunya de les posicions de descens gràcies a una altra victòria molt afortunada amb un gol en pròpia porta i dues pilotes a la fusta pels locals

atl. llevant 1 badalona 2

ATLÈTIC LLEVANT:Cárdenas, Shaq, Rulo, Genís, Pablo Serrano, Quintana (Anthony, 64’), Joan, Pepelu, Eneko, Arturo Molina, Manu Viana (Cantero, 71’).BADALONA:Morales, Albarrán, Valentín, Nana, Moyano, Robusté, Robert, Boniquet, Chaco, Ángel Sánchez (Marc Carbó, 68’), Iván Agudo (Estellés, 80’).GOLS:0-1 (9’) Rulo, en pròpia porta. 0-2 (65’) Chaco. 1-2 (77’) Eneko.ÀRBITRE:Ripoll Solano.T.G.:Als locals Viana, Shaq, Arturo i Anthony, i als visitants Robert, Boniquet, Carbó i Valentín.

Juanjo García tenia un marge de dos o tres enfrontaments d’interinatge al capdavant del Badalona. El tècnic fa temps que ho busca i, finalment, ho ha aconseguit estabilitzant l’equip que, des que el va agafar, fa tres jornades que no ha caigut derrotat. A més, ha sumat la segona victòria consecutiva que allunya els escapulats de la zona perillosa de la taula classificatòria.

El partit era important contra un rival directe en la zona mitjana baixa de la taula i el resultat es va posar de cara molt d’hora. Una acció desafortunada de Rulo va avançar l’equip de García, que va patir molt per mantenir la porteria a zero durant la resta del primer temps. Tant va ser així que els locals van enviar dues pilotes al pal: primer, Arturo va xutar i va enviar la pilota a la fusta, mentre que, instants després, va ser Pepelu qui va topar amb la mala fortuna.

En el segon temps, els visitants van continuar aglutinant la possessió de la pilota, però el Badalona va sentenciar el partit en la primera ocasió. El Llevant no es volia rendir i va començar a atacar per les bandes, tot i que el gol va arribar en un xut potent d’Eneko que donava esma als locals. Tot i això, qui més a prop del gol va ser en els instants finals va ser el Badalona, que va disposar d’un penal fallat per Albarrán.

ELS VESTIDORS

En la primera part, hem fet el que hem pogut, però en la segona, hem estat millor
Juanjo Garcia
entrenador del badalona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)