3a divisió FEF

El Figueres ho acaba pagant

Nova derrota. L’equip dirigit per Joan Esteva perdona de cara a porteria contra el San Cristóbal, perd i suma la vuitena jornada sense guanyar

FIGUERES 0 SAN CRISTÓBAL 1

FIGUERES:Aroca, Tarrenchs, Tena, Sergi Romero, Subi (Víctor Valverde, 70’), Xavi Ferrón, Gelmà (Èric Vilanova, 79’), Ritxi, Hostench, Álvaro i Sergio Álvarez.SAN CRISTÓBAL:Dani Lledó, Chechu, Edu, Àlex Salva, Karim, Sergi Martínez, Joan Muntada, Mario (Tom, 79’), Kevin, Bryan (Cabrera, 68’) i Marc Vilajosana (Víctor, 85’).GOLS:0-1 (15’) Marc Vilajosana.ÀRBITRE:Albelda Barcena.T.G.:Als locals Ritxi, Tarrenchs, Hostench i Èric Vilanova, i als visitants Mario, Karim i Cabrera.T.V.:Cap.PÚBLIC:300 persones al municipal de Vilatenim.

El Figueres continua de pega. El conjunt orientat per Joan Esteva va tornar a perdre, ahir a casa contra el San Cristóbal (0-1), i ja són vuit jornades les que encadena sense conèixer la victòria, més de dos mesos. La recollida a Vilatenim, però, va ser una derrota especialment frustrant, ja que l’equip de l’Alt Empordà va dominar durant pràcticament tot el partit i va generar ocasions per marcar, però la falta d’encert li ho van impedir i va acabar sucumbint a mans d’un pragmàtic rival. I és que el conjunt de Terrassa va anar per feina, es va avançar aviat amb una diana de Marc Vilajosana arribat el primer quart d’hora i, des d’aleshores, es va endreçar bé al darrera i va saber resistir per acabar emportant-se els tres punts contra un Figueres, ahir negat de cara a porteria.

ELS VESTIDORS

No trobem la manera de transformar en gols el joc i les arribades que generem
Joan Esteva
TÈCNIC DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)