2a divisió FEF

Handicaps insuperables

Nova derrota. El Peralada es defensa bé amb el vent en contra, però la insistència balear i un corner mal defensat el condemna a la derrota. El filial no té cap resposta a nivell ofensiu

Atl. balears 1 peralada 0

ATLÈTIC BALEARS:Klaus, Kike López, Álvaro Vega, Vallori, Peris, Villapalos, Fullana, Shashoua (Biel Guasp, 87’), Canario, Nuha (Adri Hernández, 83’) i Marcos de la Espada (Hugo Díaz, 62’).PERALADA:Vito, Ferraresi, Santi Bueno (Baró, 73’), Teo, Maxi Villa, Rober, Èric Montes, Iago López, Giorgi (Mario, 38’), Andzouana (Jofre, 82’) i Miguélez.GOLS:1-0 (70’) Álvaro Vega.ÀRBITRE:Silvestre Cerdá.T.G.:Als locals Marcos (45+3), Kike López (45+4), Nuha (57’) i Peris (86’), i als visitants Ferraresi (5’), Èric Montes (78’) i Maxi Villa (90’).T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 1.300 espectadors a l’estadi de Son Malferit.

El Peralada va tornar a ensopegar lluny de l’Empordà. El filial del Girona no va poder evitar la derrota en la seva visita a Son Malferit contra l’Atlètic Balears (1-0), segon en la classificació i millor local del grup tercer amb onze victòries en tretze partits (hi ha sumat 34 dels 43 punts que té en total). El físic imponent del contrincant, el vent, les reduïdes dimensions del terreny de joc i la falta d’efectius, sobretot d’alçada en atac, van ser massa handicaps per a un Peralada que va competir però que va acabar encaixant la tercera derrota seguida a fora i se situa a un sol punt del descens directe a tercera.

L’Atlètic Balears va començar el partit penjant pilotes al cor de l’àrea buscant les seves referències en l’atac, Marcos i Nuha, dos davanters espigats i molt perillosos. L’estratègia també va agafar importància en els primers compassos i és que, al darrere, els mallorquins també tenen jugadors d’alçada com ara Villapalos –a qui l’àrbitre li va anul·lar un gol en el 3 per falta prèvia de Nuha a Vito–, Álvaro Vega i Vallori, els centrals del tècnic basc Manix Mandiola.

En el 13, el conjunt local va tornar a avisar el Peralada, però, de nou, el col·legiat va anular una diana, en aquest cas del selvatà Nuha Marong, interpretant que la centrada prèvia de Canario havia traspassat la ratlla de fons. Després dels dos avisos seriosos, l’equip dirigit per Chicho Pèlach va acomodar-se una mica més al terreny de joc i va concedir cada vegada menys al rival. Tot i això, en el 27, Canario va controlar amb la cuixa un rebuig llarg al segon pal i va fer lluir Vito, molt segur durant tot l’enfrontament. I en el 44, els balears van disposar d’una ocasió immillorable a través del lateral Kike López, que va rebre al vèrtex de l’àrea dreta, va retallar el seu marcador i va provar un xut amb rosca al pal llarg que va sortir llepant el pal de la porteria.

Poc abans d’aquesta acció, Giorgi va haver de demanar el canvi després de fer-se mal a l’espatlla dreta, un altre handicap que va haver d’afrontar l’equip empordanès de cara a la segona meitat.

En el segon acte, les ocasions dels dos equips van ser escasses. En el 49, Shashoua va controlar a la frontal, però el seu xut el va aturar bé Vito, i en el 70, els blanc-i-blaus van decantar la balança al seu favor amb la diana d’Álvaro Vega, després que Hugo Díaz servís un córner al segon pal. Villapalos va posar la pilota al pal contrari amb el cap i Vega només hi va haver de posar la punta de la bota per fer gol.

En els 20 minuts restants, el Peralada no va veure’s capaç d’enllaçar i generar joc ofensiu i els locals van saber gestionar el marcador a favor.

EL DEBUT

Giorgi es va fer mal a l’espatlla dreta i estarà diverses setmanes allunyat dels terrenys de joc

ELS VESTIDORS

Baró va entrar en el lloc de Bueno i va disputar els primers 17 minuts amb el Peralada
Hem competit bé i mostrat caràcter en un dels camps més complicats contra un equip de molta altura, joc directe i espais reduïts
En la segona part i amb el vent a favor, ens ha faltat robar i enllaçar pilotes per trobar aire a camp contrari, però era massa complicat tot
Teníem perfils ofensius que volen associació i espais i a Son Malferit era difícil trobar això
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)