2a divisió FEF

L’Olot s’entrebanca tot sol

Penalitzats. Dues errades clamoroses en defensa impedeixen als de la Garrotxa sumar algun punt en la seva visita al cuer, el València Mestalla. Els olotins continuen setens en la classificació

v. mestalla 2 olot 0

VALÈNCIA MESTALLA:Rivero, Pascu, Román, Guillamón, Centelles, Niko Kata, Álex Corredera, Sito (Esquerdo, 77’), Sebas (Miki Muñoz 65’), Lolo Plá i Gassama.OLOT:Ginard, Aspar (Xumetra, 59’), Alan Baró, Carles Mas, Blázquez, Masó, Hèctor Simón (Eloi Amagat, 74’), Pep Chavarría, Alfredo, Pedro (Guzmán, 79’) i Marc Mas.GOLS:1-0 (14’) Sebas Moyano. 2-0 (78’) Lolo Plá.ÀRBITRE:Lou Ballano.T.G.:als locals Román (57’), Sito (77’), Gassama (88’) i Corredera (92’); als visitants Aspar (21’), Masó (32’), Carles Mas (43’) i Hèctor Simón (53’).T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors a l’estadi Antonio Puchades de la ciutat esportiva del València a Paterna.

L’Olot va perdre contra el València Mestalla a Paterna (2-0). Els olotins van pagar cars els seus errors defensius contra un rival molt necessitat –afrontava el duel com a cuer–, que va agrair les desconnexions dels de la Garrotxa per abandonar l’última posició i agafar aire amb les dianes de Sebas Moyano (14’) i de Lolo Plá (78’). L’equip dirigit per Raúl Garrido perd així una oportunitat de luxe per superar el Barça B en la taula, el seu proper rival diumenge vinent a les 17 h al municipal, i apropar-se al play-off d’ascens.

Els garrotxins no van sortir prou endollats al partit i la necessitat de puntuar va fer que el València Mestalla gaudís de les primeres aproximacions. Lolo Plá va provar de sorprendre Ginard amb un xut creuat però el balear va reaccionar molt bé. Els valencianistes van tornar a avisar primer a través d’una centrada de Centelles, que Gassama no va arribar a impactar, i després amb una rematada de cap al segon pal de Guillamón, a fora per poc.

Els avisos van convertir-se en gol quan una mala decisió de Ginard en la construcció i sortida de pilota va permetre a Sebas Moyano recuperar l’esfèrica i marcar a plaer l’1-0 (14’), un cop dur per als olotins, que van intentar treure’s la son de les orelles. L’Olot, que lluitava amb el vent en contra, va intentar inquietar el porter Rivero amb xuts de Carles Mas (23’), Jordi Masó (41’) i Hèctor Simón (42’), unes accions que van permetre tenir esperança de cara a la segona meitat.

Amb les idees i l’energia renovades, els de Raúl Garrido van sortir de nou al terreny de joc amb més convicció. En el 59, una centrada d’Hèctor Simón va passejar-se per l’àrea local sense trobar rematador –Carles Mas i Aspar esperaven al segon pal– i cinc minuts després una altra de bombejada de Xumetra. Poc després, l’extrem de l’Estartit, que feia poc que havia entrat, va gaudir d’una arribada, però la seva rematada amb el cap a centrada d’Albert Blázquez va acabar per sobre del travesser (67’).

El tècnic valencià de l’Olot va fer debutar Eloi Amagat en el 74 per tenir més control, pilota i presència a camp contrari, però quan millor estava jugant l’equip, una nova errada defensiva va significar el 2-0. Pep Chavarría va perdre una pilota en una zona compromesa i Gassama ho va aprofitar per assistir Lolo Plá, que va fer un xut creuat i precís i va superar la sortida de Xavi Ginard (78’).

El segon gol va fer abaixar els braços als garrotxins, que van tornar a veure com en camp contrari, el seu rival sumava els tres punts fent ben poca cosa. La irregularitat que ha agafat l’Olot a domicili –tres punts de divuit possibles– està impedint a l’equip fer el salt qualitatiu que fa diverses jornades que busca. De moment, però, els olotins continuaran en la setena posició.

Hem estat poc precisos i no ens hem sentit còmodes. S’ha d’aprendre d’aquesta derrota
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot

ELS VESTIDORS

Estem contrariats perquè si perds quan el rival és superior i genera més joc o més ocasions que tu el felicites, però avui no ha estat així
No hem concedit gaire al rival, però en aquesta categoria els errors penalitzen molt; davant d’un rival bo i tècnic això es paga molt car

569 minuts sense fer gol a camp contrari

L’Olot s’ha encallat de manera sideral a domicili. L’equip garrotxí encadena sis partits sense vèncer a fora, i és que, l’última victòria va ser al camp del líder, el Vila-real B, el passat 10 de novembre. En aquell partit, els de Garrido també van marcar el seu últim gol lluny de la seva afició, va ser Marc Mas, des del punt de penal a l’estil Panenka en el minut 61. Des de llavors, l’Olot no ha pogut perforar la porteria rival com a visitant –va empatar a zero contra l’Espanyol B, l’Ebre i el Sabadell i en els tres últims partits ha perdut contra el Cornellà (3-0), l’Atlètic Llevant (1-0) i ahir contra el València Mestalla (2-0)–, una dada que comença a pesar en la plantilla. Per sort, l’equip volcànic ha aconseguit encadenar quatre victòries com a local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)