Girona

‘II edició Campus Àlex Granell’

Desmitificant el futbolista d’elit

Mestre d’educació primària i psicopedagog, Àlex Granell presenta el seu campus: “Intento aportar el vessant més proper del jugador professional”

“Sembla que el futbolista de màxim nivell és poc natural i poc normal i intento apartar-me d’això”

Si una paraula descriu Àlex Granell fora del terreny de joc és normalitat. O potser anormalitat, tractant-se d’un futbolista professional que pertany a un món on és comú veure els seus protagonistes dins d’una bombolla, aliens al seu entorn, fins i tot amb comportaments excèntrics. Granell, una persona que sap el que és començar des de baix en el futbol i que ha mastegat sorra per arribar, transmet sempre proximitat i espontaneïtat en les seves aparicions, és la seva manera de ser. “M’agrada desmitificar una mica el perfil del futbolista. Sembla que el futbolista professional, de màxim nivell, és poc proper, és poc natural, amb un estereotip a vegades molt marcat, i jo intento apartar-me d’això i transmetre els valors que crec que van amb la meva manera de fer”, va dir ahir el migcampista del Girona, en la presentació oficial de la segona edició del campus que porta el seu nom i que tindrà lloc del 23 al 29 de juny a les instal·lacions del Collell. “Segur que tots els nens i nenes tenen com a referents molts futbolistes, aleshores jo intento aportar el vessant més proper, més natural, més normal, que sovint sembla que és el que costa més”, va aclarir el capità del conjunt blanc-i-vermell.

Granell, doncs, està entusiasmat amb la repetició de l’esdeveniment en què s’involucra del tot i en què les seves grans prioritats són ser-hi i poder disfrutar també de la seva faceta de docent, ja que és mestre d’educació primària i psicopedagog. “Si un campus porta el meu nom, el mínim és fer realitat el desig de tota la mainada que s’hi apunta i vol compartir estones amb mi”, va indicar el jugador, que va explicar que en l’edició de l’any passat va quedar-s’hi molts dies a dormir, ell mateix s’encarregava de llevar la canalla al matí i també de fer-hi àpats. “Agafo el compromís de passar-m’hi dies complets i això també els permet viure una experiència diferent. Després, evidentment, també intento ajudar-los amb el tema futbolístic, fent d’entrenador quan els monitors em deixen”, va expressar sobre el campus, en què s’esperen uns 100 joves i en què el migcampista gironí va confirmar la presència dels seus companys al Girona Pere Pons i Marc Muniesa i del seu excompany, ara jugador de l’Olot, Eloi Amagat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)