Girona

Girona

Juanpe assegura que l’equip està treballant per canviar la dinàmica i que la visita al Real Madrid aquest diumenge pot ser el dia d’acabar amb la mala ratxa

“El Santiago Bernabéu és el lloc ideal per canviar la situació”

Girona. Juanpe assegura que l’equip està treballant per canviar la dinàmica i que la visita al Real Madrid aquest diumenge pot ser el dia d’acabar amb la mala ratxa

“No estem espantats”, ha assegurat aquest migdia Juanpe Ramírez en una compareixença amb els mitjans després de l’entrenament de l’equip. I és que la plantilla del Girona segueix convençuda de treure endavant la situació. A un punt del descens i amb 10 jornades seguides sense guanyar a les esquenes, l’equip dirigit per Eusebio Sacristán visitarà aquest diumenge al Real Madrid al Santiago Bernabéu. “El lloc és ideal per canviar la situació. Sabem que és complicat contra un equip que està en el seu millor moment, nosaltres al contrari, però el futbol, en una jugada, en un partit et pot canviar la ratxa i esperem que sigui aquest diumenge”, ha manifestat el central canari, que també s’ha referit a l’estat anímic de l’equip: “A aquestes alçades de la setmana estem millor però seguim dolguts, portem molt de temps sense tenir una alegria a la lliga. Estem treballant dur per revertir la situació”.

Juanpe ha indicat que estan conversant també per solucionar els problemes de joc: “La setmana passada ja en vam parlar bastant, aquesta també estem parlant sobre coses a corregir. Treballem per canviar la sort”, ha dit, abans d’analitzar algunes de les millores que han de fer. “Ens marquen amb molta facilitat. En els últims partits estem encaixant diversos gols i hem de tenir més encert a les àrees. Ens hi estem ficant massa a l’àrea en defensa, el mister ens diu que ho hem de corregir i en atac no estem creant tant i això condiciona”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)