Girona

Brahim, el desaparegut

Ostracisme. L’atacant, que va fitxar pel Madrid al gener, va ser durant mesos objecte de desig del Girona. La decisió del malagueny de no renovar pel City va fer del tot inviable l’operació

Brahim Díaz viu en l’actualitat una situació del tot inesperada per a ell. Només d’arribar al Madrid el gener passat, l’andalús va enfundar-se la samarreta blanca per disputar els primers partits amb el seu nou equip, un miratge respecte al moment que travessa ara, que l’ha portat a veure els enfrontaments des de la banqueta i passar inèdit l’últim mes de competició.

Si bé amb la seva joventut tenir una plaça en l’onze inicial del Madrid és només per a escollits –el malagueny té 19 anys–, l’atacant ha vist com l’impacte que va generar el seu fitxatge pel conjunt madrileny ha quedat gairebé en no res. Tot i acabar contracte el pròxim 30 de juny amb el Manchester City, el Madrid va decidir comprar de manera immediata el jove talent del conjunt anglès, i és que l’entitat presidida per Florentino Pérez va dipositar 17 milions d’euros –en podria pagar set més en variables– per poder presentar el jove talent i donar un cop d’efecte als seus rivals.

Rendiment diluït

Brahim Díaz ha disputat tres partits des de la seva arribada. El mitjapunta va participar en els dos partits dels vuitens de la copa contra el Leganés –va acumular 16 minuts– i en la lliga va jugar els últims 8 minuts del duel al camp del Betis. El darrer matx en què va jugar el malagueny va ser el 16 de gener i d’aquell dia ja ha passat just un mes.

De cara al partit contra el Girona, l’exjugador del City aspira a tenir una nova oportunitat des de la banqueta, precisament contra un dels equips que va mostrar interès per incorporar-lo com a cedit citizen. L’àrea esportiva encapçalada per Quique Cárcel sempre ha admès l’interès per l’andalús, que amb l’allau de baixes segur que hauria tingut un paper principal en els esquemes d’Eusebio. La decisió, però, de no renovar pel Manchester City va ser el principal detonant que va fer inviable l’operació.

EL PROTAGONISME

Brahim ha jugat tres partits, dos dels quals de la copa, i ha acumulat 24 minuts de joc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)