Nàstic

Mal lloc per a urgències

2a divisió A. Riazor, on ningú no ha guanyat, posarà a prova la capacitat d’un Nàstic molt renovat i sense marge d’error en el repte de la salvació

El Nàstic està en una situació crítica. No té marge d’error en la lluita per una permanència que només assolirà millorant de manera radical els resultats obtinguts fins ara. Molt necessitat, l’equip grana visita avui un estadi no apte per a equips amb urgències, Riazor, on el Deportivo, un dels clars favorits a l’ascens, no ha perdut cap partit aquest curs. La carta amagada del Nàstic són els reforços del mercat d’hivern, deu en total, que encara no s’han pogut veure gaire però que després que l’equip descansés la jornada passada, i després de dues setmanes molt intenses d’entrenaments, haurien d’estar molt més acoblats a l’equip.

Enrique Martín té unes quantes baixes per lesió per al duel d’avui –la de Fali per sanció i, per lesió, les d’Abraham, Uche i un dels nous, Barrada, entre altres–, però la plantilla és àmplia. Al tècnic navarrès no li fa gaire por el partit, ja que veu els jugadors motivats per enfrontar-se a un dels grans de la categoria i amb il·lusions renovades. El problema és que l’equip necessita resultats immediats i, fiant-ho tot a les incorporacions del gener, continuar encallat en l’última posició –ara és a sis punts de les places de permanència– suposaria un cop molt dur per a un club al qual només li quedaria la mesura desesperada d’un altre relleu a la banqueta.

El Deportivo també arriba al partit amb moltes baixes, però amb la moral més alta. L’equip de Natxo González es manté ben situat a la zona alta després d’aconseguir 10 punts de 12 en un tram en què ha jugat contra rivals directes: l’Albacete, l’Sporting i el Granada. A la Corunya, però, prefereixen no refiar-se del cuer, ja que temen que els sorprengui amb tants canvis.

LA PRÈVIA

El partit motiva. Defensivament estem en el bon camí, però hem de millorar en atac
Enrique Martín
entrenador del nàstic
Som grandets i tenim experiència: tots els equips són difícils i necessitarem donar el màxim
Natxo González
entrenador del deportivo

Enrique Martín i la continuïtat en el càrrec

En un club com el Nàstic, amb set destitucions d’entrenadors en poc més de dos anys, la banqueta no és un lloc de treball gens estable, de manera que Enrique Martín és conscient que si no hi ha una millora de resultats de seguida el seu càrrec corre perill. Tot i que el navarrès és un tècnic que el Nàstic feia temps que volia i que quan el va contractar esperava una relació llarga, no es pot descartar un altre relleu a la banqueta, ja que els resultats han millorat poc respecte a l’etapa de Gordillo. “El president em manifesta el seu suport, però estem en aquest món i sabem que si no guanyes te’n vas cap a casa”, admet Martín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)