2a divisió FEF

La victòria del prestigi

Sisena plaça en joc. L’Olot s’enfronta al Barça B, el filial amb més qualitat, en un matx que ha de servir als garrotxins per creure encara més en si mateixos, el seu joc, l’estil i la filosofia

L’Olot rep la visita del Barça B (a les 17 h, per Esport3). El conjunt dirigit per Raúl Garrido es veurà les cares amb l’equip que té just per sobre en la classificació –guanyant el superaria–, el filial amb més qualitat del grup tercer, amb permís del Vila-real B (el líder). Els de la Garrotxa encadenen quatre victòries a casa i volen la cinquena per trencar encara més amb la part baixa i consolidar-se com un dels candidats més ferms a la darrera plaça de copa. “No miro si el Barça B és el sisè classificat, sinó com juga, què fa i com podem fer-li mal o protegir-nos de les seves virtuts. Competirem contra un equip que és molt bo, amb jugadors escollits. Hem d’estar molt bé per tenir possibilitats”, avisa el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que hi afegeix: “És un rival que t’exigeix molt i has d’estar molt concentrat, ja que des del punt de vista individual té una qualitat tècnica evident. Quan no tens la pilota has de saber que patiràs i que has d’estar ordenat, ser intens i sacrificat. S’ha d’estar endollat durant els 90 minuts.”

El municipal serà l’escenari d’un duel en què els dos equips lluitaran per aconseguir la pilota i portar la iniciativa del joc, un aspecte imperatiu, sobretot per al conjunt blaugrana, que no espanta els olotins. “Intentarem fer el nostre joc amb respecte i humilitat tot i saber que tindrem al davant un equip molt fort. Ja se sap quina és la nostra idea de joc i no renunciarem a això ja que són valors que tenim integrats i hi estem a gust, així. És el Barça B, i intentarà tenir més possessió que nosaltres, però treballarem perquè no sigui així”, analitza el valencià, que confia en el bon moment del seu equip com a local: “Hem guanyat quatre partits consecutius a casa i hem trobat la línia a seguir. L’equip està a gust al municipal i l’afició fa que sigui especial. Per a nosaltres sempre és millor jugar a casa, tot i que al davant tindrem un equip que és bo, i si té el dia, pot fer-te mal.”

Raúl Garrido tindrà la baixa confirmada de Roger Barnils i segurament la del davanter centre Cosme, tot i que podria forçar la seva tornada per la falta d’efectius a dalt.

LA PRÈVIA

El Barça B és un rival que t’exigeix i has d’estar concentrat, ja que té una qualitat tècnica evident. Sense la pilota has de saber que patiràs
Ja se sap quina és la nostra idea de joc, són valors que tenim integrats i hi estem a gust, així
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)