Girona

Roberts fa el primer pas

A la llista. El londinenc, que no juga des que es va lesionar el 5 de desembre en l’últim triomf del Girona, és la gran novetat, tot i que Eusebio reconeix que no està prou bé per ser titular

La presència de Patrick Roberts va ser possiblement la novetat més destacada de la convocatòria facilitada ahir per Eusebio Sacristán, que es va endur dinou jugadors a Madrid perquè Gorka Iraizoz no està al cent per cent, d’aquí la inclusió del porter del filial José Aurelio Suárez en la relació de futbolistes que es van desplaçar a la tarda amb AVE fins a Madrid.

El tècnic, però, ja va deixar ben clar que l’anglès no estarà en l’onze perquè tot just acaba de sortir d’una lesió que l’ha mantingut dos mesos i mig en actiu i no està en plenitud de condicions. Si Roberts acaba jugant, és possible que ho faci en el tram final amb l’objectiu d’anar agafant minuts i ritme competitiu. “Hem de ser una mica cauts perquè la seva progressió sigui l’adequada”, va dir el tècnic sobre l’anglès. Una altra novetat en la convocatòria ha estat la inclusió de Carles Planas, que la setmana passada va ser el futbolista descartat dels 19 i va veure des de la tribuna el Girona-Osca.

L’onze

L’alineació presenta incògnites en totes les línies, sobretot si Eusebio Sacristán decideix acabar centrant-se més en el partit de la setmana vinent a Montilivi contra la Real Sociedad que no pas en el d’avui al Bernabéu. Tot fa pensar, però, que el Girona sortirà al camp del Madrid amb un onze similar a l’habitual, amb tres centrals (Ramalho, Alcalá i Juanpe tenen tots els números després de la sanció sobre Bernardo i la lesió de Muniesa). Als carrils, el tècnic té quatre futbolistes (Porro, Valery, Raúl García i Carles Planas) per dues places, però l’extremeny i el gallec surten amb un cert avantatge.

Del mig del camp cap endavant, el tècnic podria apostar pels mateixos que van jugar contra l’Osca, amb Pere Pons, Àlex Granell i Aleix Garcia en el trivot i Portu i Stuani completant el 5-3-2 com a futbolistes més avançats. Les alternatives d’Eusebio passarien per fer algun retoc amb Douglas Luiz i Choco Lozano, dos futbolistes que han anat perdent participació a mesura que han anat discorrent les jornades i que diumenge passat no van ser cap opció ni per corregir el desgavell de l’equip contra el cuer (no van disputar ni un minut). Tampoc sembla que Paik sigui una alternativa, almenys d’inici, per discutir la titularitat a Granell i Aleix. Stuani, tot i que a començaments de la setmana es va perdre part d’alguna sessió d’entrenament per unes molèsties al quàdriceps, ha evolucionat sense problemes i formarà part de l’onze titular.

L’ONZE

L’alineació es pot assemblar força a la de diumenge contra l’Osca, amb retocs a les ales i a l’eix

UN DESCARTAT

Suárez va entrar en una llista amb dinou convocats i tres porters per les molèsties de Gorka Iraizoz
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)