Girona

Santiago Solari

Entrenador del Madrid

“Ens obligaran a estar concentrats”

Com és habitual, l’entrenador del Madrid va rebre força més preguntes de moltes altres qüestions que les pròpies del partit contra el Girona. A Santiago Solari, li van preguntar per la renovació ara que ho han fet Simeone i Valverde –“jo he renovat fa tres mesos i tinc contracte fins al 2021”–, sobre la groga que va provocar Ramos a Amsterdam –“li van fer una pregunta capciosa”– i per si se sentien perseguits per Tebas: “Nosaltres estem perseguits per l’Atlético, el Sevilla, l’Alavés, i ens agradaria que també pel Barça.”

A l’hora d’analitzar el partit, l’argentí va mostrar molt respecte pel Girona, amb el qual ha coincidit ja tres vegades –sempre amb triomf blanc– des que va assumir el relleu de Lopetegui. “Sabem que el Girona és un equip molt perillós, amb un sistema de joc molt específic i que a més ho fan molt bé. Ens obligaran a estar concentrats i atents durant els 90 minuts per dominar el partit i no patir”, va explicar Solari. El Madrid afronta el duel ple d’autoestima, en el seu millor moment de la temporada, i el seu entrenador no se n’amaga: “Estem tots molt, molt bé. Ens encanta competir. És un moment molt estimulant. Tots esperem guanyar i esperem el partit amb moltes ganes de competir i sortir a guanyar.” L’entrenador blanc va assegurar que encara no pensen en el Barça: “Només pensem en el partit següent. Primer ve el Girona i després, el Llevant.”

EL SEU EQUIP

“Estem tots molt bé. Ens encanta competir. És un moment molt estimulant”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)