Nàstic

Un punt de resistència

2a divisió A. El Nàstic va a remolc a Riazor, on el Deportivo domina, marca primer (48’) i té ocasions per sentenciar, però arriba viu als últims minuts i Luis Suárez salva un punt (83’)

DEPORTIVO 1 NÀSTIC 1

DEPORTIVO:Dani Giménez; David Simón, Somma, Pablo Marí, Saúl; Álex Bergantiños, Didier Moreno (Diego Caballo, 83’); Fede Cartabia (Montiel, 65’), Edu Expósito, Borja Valle; i Quique González (Christian Santos, 72’).NÀSTIC:Bernabé; Salva Ferrer, Noguera, Mikel Villanueva, Josema (Pol Valentín, 70’); Imanol, Cotán (Kanté, 56’); Pipa, Thioune, Javi Márquez (Sadik, 65’); i Luis Suárez.GOLS:1-0 (48’) Edu Expósito. 1-1 (83’) Luis Suárez.ÀRBITRE:Soto Grado.T.G.:Al local Didier Moreno, i als visitants Javi Márquez, Cotán i Thioune.PÚBLIC:16.818 espectadors a l’estadi de Riazor, a la Corunya.

Conscient que la victòria era una missió complicada, el Nàstic buscava ahir a Riazor algun motiu per a l’esperança, alguna millora tangible a la qual agafar-se per creure en la permanència. En va treure capacitat de resistència, algun moment de personalitat i el debut esperançador de Kanté. I, de retruc, un punt inesperat vist el domini i les ocasions de què va disposar el Deportivo, que va arribar als últims minuts amb un raquític 1-0 que Luis Suárez va igualar en el 83’. I encara va estar a punt d’endur-se el triomf, ja que Pipa, en l’últim minut, va fallar una ocasió claríssima.

Enrique Martín va poblar el mig del camp amb un 4-2-3-1 amb dos futbolistes de la segona línia d’atac, Thioune i Javi Márquez, amb tendència a la medul·lar. Però el Dépor, en ratxa i compenetrat, tenia continuïtat amb la pilota –l’equip grana la perdia de seguida– i generava ocasions, com una de Quique abans del descans i, després, la que Expósito va transformar en gol, les que Quique i Cartabia van fallar davant un encertat Bernabé i la que Santos va desaprofitar per la intercepció de Salva. El Deportivo, que encara toparia amb el travesser en el 88’, no va sentenciar el partit i va veure com el Nàstic va empatar gràcies a la connexió Kanté-Luis Suárez, la nova esperança ofensiva dels tarragonins.

Estic content ja que mostrem sensacions diferents i esperit de supervivència. S’està gestant un equip