2a divisió FEF

Acostumats a finals d’infart

2a divisió B. L’Olot és l’equip de la categoria que gestiona millor l’últim quart dels partits i en aquestes 25 jornades ja ha sumat nou punts en aquests minuts

L’Olot i els seus aficionats s’estan acostumant a viure situacions límit que posen a prova la fortalesa dels seus cors. L’equip de la Garrotxa s’està doctorant en la gestió dels darrers minuts dels partits, i és que els olotins han sumat nou punts entre el minut 76 i el minut 90, una xifra que sense cap mena de dubte els està fent gaudir d’una posició privilegiada en la taula –són vuitens amb 34 punts, a vuit del play-off d’ascens a segona A i del descens directe–. La gestió s’eleva a magnituds gegantines, i és que l’equip dirigit per Raúl Garrido no ha perdut ni un sol punt en l’últim quart d’hora de cap partit, l’únic del grup, juntament amb l’Ebre (setè) i l’Hèrcules (quart).

En l’última jornada de lliga, Carles Mas va rescatar un puntàs contra el Barça B en el minut 91 per evitar perdre al municipal un matx que els olotins van disputar com mai, tot i jugar amb un home menys des del minut 69 per l’expulsió d’Iván Guzmán. “L’Olot és valent sempre i mai especularà. Tenim un equip amb caràcter i sempre lluitarà per tirar endavant la seva idea de joc i al mateix temps viure la vida. Tots volen créixer i mai es donen per vençuts”, comentava Raúl Garrido després de l’empat contra el filial blaugrana.

Les eufòries en els darrers instants han estat freqüents per a l’Olot aquest curs, però en l’última jornada del curs passat els olotins ja van aconseguir la permanència amb un gol de Barnils en l’afegit, que va donar el punt necessari contra l’Elx.

Olot-Cornellà (j. 1) 1-1
Marc Mas (76’)
Conquense-Olot (j. 4) 0-1
Marc Nierga (89’)
Olot-Alcoià (j. 15) 1-1
Hèctor Simón, de penal (90’)
Olot-Eixea (j. 17) 1-0
Barnils (86’)
Olot-Peralada (j. 21) 2-1
Hèctor Simón (89’)
Olot-Barça B (j. 25) 1-1
Carles Mas (91’)

BONS NÚMEROS

L’Olot ha sumat nou dels 34 punts que té en total entre els minuts 76 i 90 dels partits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)