1a femenina

Un futur d’allò més negre

1a divisió femenina. El Barça afronta el darrer tram del curs havent quedat fora de la copa i perdent gairebé les possibilitats en la lliga. Millorar els números de l’any passat i la Champions, el repte

Mala peça al teler a can Barça. Amb el mes de febrer encara per acabar, el conjunt blaugrana ha vist com en una setmana se li desmuntaven gairebé totes les possibilitats d’èxit. Eliminades de la copa –el títol, precisament, amb el qual havien salvat els dos darrers cursos– i a expenses de la fiabilitat de l’Atlético, de moment inesquinçable, en la lliga, les de Lluís Cortés han vist com la temporada els quedava penjant d’un fil.

I és que precisament, en la presentació de Cortés, el vicepresident Jordi Mestre ja va deixar clar que aquestes dues competicions eren una obligació: “Fa tres anys que no guanyem la lliga i no ens podem permetre no aconseguir-ho amb la inversió que hem fet.” L’escenari, però, poc més d’un mes després del relleu a la banqueta, és d’allò més desolador, amb la sensació que des de la professionalització de la secció l’Atlético sempre ha anat un pas endavant.

El desafiament

Sense temps per pair la patacada, just després de la derrota contra l’Atlético, el missatge des del vestidor va ser unànime, amb la clara intenció de girar full. “L’any passat a aquestes altures teníem un punt menys. El repte és guanyar-ho tot i acabar el curs amb cinc punts més que l’anterior”, van dir tant el tècnic, Lluís Cortés, com la capitana, Vicky Losada. “I això sense oblidar l’al·licient de la Champions”, hi va afegir Cortés, conscient que tot i que l’equip encara està un esglaó per sota dels grans d’Europa, el sorteig ha deixat un escenari idíl·lic: el Barça evitaria els cocos fins a la hipotètica final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)