Girona

El retorn de la parella fantàstica

Un any després. Stuani i Portu no marcaven en un mateix partit des de la jornada 24 de la temporada passada en la victòria a Montilivi contra el Leganés (3-0). L’uruguaià i el murcià també van marcar en el 2-1 contra el Madrid a Montilivi

Stuani i Portu van ser els principals herois de la gesta històrica que el Girona va aconseguir diumenge amb la victòria al Santiago Bernabéu (1-2), que es farà molt complicada d’oblidar per a tots els aficionats gironins. Els gols de l’uruguaià i el murcià han estat el principal motiu d’alegria del Girona des de l’arribada a primera i els seus noms quedaran inscrits amb lletres d’or en els duels contra el Madrid, ja que ells dos també van ser els responsables de la remuntada contra el conjunt blanc a Montilivi la temporada passada (2-1), que va certificar el primer triomf sonat a l’elit.

Les dues principals referències ofensives del Girona se n’han fet un fart, de marcar –sobretot l’uruguaià, però el cert és que han hagut de passar trenta-vuit jornades perquè l’afició del Girona veiés com els seus dos jugadors estel·lars, com a mínim en la parcel·la ofensiva, marquessin en un mateix partit. L’últim dia que ho van aconseguir, curiosament, va ser en la jornada 24 del curs passat en el partit a Montilivi contra el Leganés, on els gironins van exhibir una superioritat bestial. A més, en aquell partit Stuani també va marcar de penal el primer gol dels gironins, mentre que Portu ho va fer de jugada en el segon gol.

Des de llavors, i comptant les dianes que van marcar diumenge al Bernabéu, Portu només ha vist porteria en sis partits –marcant set gols– i per això ha estat difícil veure’ls celebrar una diana el mateix dia. L’esperança del Girona és que tots dos vegin porteria sovint, i és que sempre que han marcat ells dos el Girona ha puntuat. A banda dels dos partits contra el Madrid i contra el Leganés, es va repetir contra Las Palmas (6-0) i a Balaídos (3-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)