1a femenina

L’Espanyol es queda sense la portera titular

1a divisió femenina. Mariajo Pons té afectat un ull per culpa d’una contusió i serà baixa, com a mínim, pel proper partit contra el Llevant

A l’Espanyol se li acumulen els problemes en l’últim tram de la temporada. Ahir, el conjunt periquito va confirmar la lesió de la seva portera titular, Mariajo Pons, que té una fractura de la paret lateral de l’òrbita de l’ull esquerre i estarà un temps de baixa indefinit. El que és segur, tal com va informar el club, és que es perdrà el proper partit contra el Llevant en què les blanc-i-blaves voldran acabar amb la ratxa d’onze partits sense guanyar.

Salvador Jaspe, doncs, haurà de buscar a la banqueta el relleu ja que Pons ha disputat aquesta temporada 17 dels 21 enfrontaments en la lliga. Mimi, la portera suplent, serà l’encarregada d’ocupar el seu lloc en un tram molt important del curs perquè l’Espanyol corre risc d’ocupar llocs de descens. Té, el penúltim lloc a un punt i l’últim, a setze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)