Nàstic

Aliment per a la fe

2a divisió A. Reactivat per l’empat a Riazor, el Nàstic busca més motius per a l’esperança en la visita d’un altre dels favorits a l’ascens, el Cadis

L’empat al camp del Deportivo de la setmana passada, per bé que força afortunat, va ser una injecció de moral per al Nàstic, una demostració que pot competir, i puntuar, contra els equips de la zona alta. L’esperança a Tarragona és que els fitxatges del mercat d’hivern continuïn adaptant-se i fent créixer un Nàstic que necessita uns últims mesos de competició boníssims per aspirar a la salvació. De fet, l’equip grana és un equip nou respecte de l’agost. Avui, en principi, només dos jugadors que van començar la temporada al Nàstic, Bernabé i Luis Suárez, formaran en l’onze inicial.

La visita a Riazor va ser el primer d’una sèrie de partits contra rivals de les places de privilegi, com ho és el Cadis, que aquesta tarda visita el Nou Estadi en ple procés de recuperació. Després de començar malament la temporada –una sola victòria fins a la desena jornada–, l’equip groc va encadenar set triomfs que el van propulsar cap a les primeres posicions. En una trajectòria molt irregular, l’equip d’Álvaro Cervera va conèixer tot seguit una altra ratxa negativa –cinc partits sense vèncer–, de la qual s’ha refet amb dues victòries en els dos darrers partits. Els andalusos tenen un dels millors atacs de la categoria, amb molta velocitat i capacitat de rematada.

Sense Kanté

“Tenim l’oportunitat d’acostar-nos a l’objectiu de la salvació i l’hem d’aprofitar. Estem gestant un equip dins i fora del camp i al final de la temporada això et dona molts punts”, explica el tècnic, Enrique Martín, que té problemes afegits. A les ja conegudes baixes d’Iván López, Uche, Ramiro i Coris també s’ha d’afegir la del davanter José Kanté, que va acabar amb molèsties el partit a la Corunya i no podrà jugar.

[El Nàstic] és molt a baix però les sensacions que desprèn és que està millor darrerament
Álvaro Cervera
entrenador del cadis
Estem gestant un equip dins i fora del camp i al final de la temporada això et dona molts punts
Enrique Martín
entrenador del nàstic

Querol, titular de seguida al Cadis

El Cadis és un dels equips que s’ha beneficiat del desmantellament de la plantilla del Reus. A finals d’agost ja va incorporar Dejan Lekic, un dels afectats per l’afer dels no inscrits per la superació del límit salarial, i aquest mercat d’hivern ha fitxat David Querol. Si Lekic es va consolidar de seguida com a davanter titular –ha fet cinc gols–, a Querol li ha costat poc agafar protagonisme i ja ha participat en tres partits, els dos darrers –coincidint amb victòries de l’equip groc– com a titular. I això que en la primera part del curs el reusenc va patir un dolor al genoll dret que semblava crònic i que li va impedir debutar abans del desembre. Querol va jugar al Nàstic a segona B la temporada 2013/14, amb 40 partits i 6 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)