2a divisió FEF

L’Espanyol B busca el seu lloc

2a divisió B. El toc d’atenció públic de David Gallego cap als seus jugadors comença a donar rèdits en les sensacions però l’equip ara necessita els punts per estabilitzar-se en la classificació

La filosofia que ha seguit sempre l’entrenador David Gallego des que és al capdavant de l’Espanyol B ha estat prudència amb les seves compareixences públiques. Davant els bons o els mals resultats, el tècnic sempre ha lloat als seus jugadors, deixant de banda els resultats i apel·lant a l’esforç i al treball en equip. Per aquest motiu, semblava que tot trontollava en el si del filial blanc-i-blau quan el tècnic va posar el crit en el cel en la roda de premsa posterior al xoc contra l’Alcoià (0-1) de fa quinze dies. “No ens podem permetre que el més il·lusionat de l’equip sigui jo”, va dir David Gallego, en referència als seus jugadors: “Sempre que l’equip ha volgut donar una passa més, ens passa el mateix. A mi i al club ens és igual guanyar o perdre però cal gana i ambició perquè, si no, amb mi ho tindran molt difícil”, va continuar. Els jugadors van captar el missatge ja que contra l’Eixea (1-1) van tornar a tenir bones sensacions. Ara bé, el pas definitiu l’han de donar també amb victòries perquè en el vuitè lloc i a nou punts del quart lloc, encara hi ha temps.

“Contra l’Eixea ja es va veure l’equip que volíem”, explica l’entrenador blanc-i-blau: “Des de la banqueta s’apreciava que era qüestió de temps que encertéssim”. L’empat a un a domicili fa millorar les perspectives d’un equip que té ara un calendari més aviat propici per escalar posicions: el Sabadell, el Peralada i el Conquense són rivals de la meitat baixa de la classificació. El tècnic, però, no vol obsessions amb la taula: “Acostumem a analitzar les coses pel resultat però l’equip competeix igual a casa o a fora. L’equip sempre va a pels partits”, explica el preparador que, això sí, veu millores en el conjunt. L’Espanyol B és el quart equip de tots els grups de la segona divisió B que més possessió de pilota aglutina (59,9%), segons WyScout i el cinquè que més passades fa (1566) abans d’arribar a l’àrea. A més, de la lliga, és el sisè equip que ha fet més tocs dins de l’àrea (326).

A Sabadell, pendents de la grip

El proper rival de l’Espanyol B, el Sabadell, tindrà dubtes d’última hora per culpa de la grip. Cobo, Edgar, Pajarero i Migue estan afectats pel virus i no se sap si arribaran al partit de diumenge. En canvi, Felipe Sanchón i Acedo arrosseguen lesions i seran baixa segura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)