El canvi d’entrenador no canvia la tendència

3a divisió. El Figueres, en l’estrena de Xavi Agustí, continua sense marcar i perd contra el Reus B el quart partit consecutiu

figueres 0 reus b 2

FIGUERES:Aroca, Espuña, Canal (Marc Carreras, 45’), Sergi Romero, Subi, Tarrenchs (Víctor Valverde, 68’), Tena, Ritxi, Hostench, Álvaro i Sergio Álvarez (Miquel Gelis, 60’).REUS B:Chechu, Reina, Gaixas, Pau, Martí, Modest, Miravent, Arjona, Oribe (Mañé, 84’), Fabra (Lucas, 80’) i Enri (Dueso, 76’).GOLS:0-1 (24’) Fabra. 0-2 (46’) Enri.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:al local Ritxi; i als visitants Gaixas i Miravent.

El Figueres volia trencar la mala dinàmica aprofitant que jugava a casa, estrenava entrenador i rebia la visita d’un Reus B que s’havia plantejat no presentar-se pels impagaments que arrossega des de l’inici de temporada –va realitzar una protesta en els primers minuts. Però els figuerencs estan negats i es va poder tornar a comprovar amb una derrota clara contra els roig-i-negres, la quarta consecutiva –totes sense marcar– de la Unió, que ja encadena deu partits sense guanyar i està només cinc punts per sobre del descens.

El matx no va començar malament per als figuerencs, però el Reus B a poc a poc va guanyar presència en atac i ho va aprofitar per obrir la llauna amb un xut potent de Fabra (0-1, 24’). Tot i tenir la pilota, el Figueres va inquietar molt poc la porteria de Chechu i el pitjor va arribar en la represa, quan en els primers segons Enri va fer el 0-2 guanyant l’esquena de la defensa. Els dos gols de diferència van ser una llosa molt gran per a una Unió que, tot i el control de la possessió dels visitants, ho va intentar fins al final però no va ser capaç de culminar cap de les ocasions que va tenir.

Hem competit més en la primera part que en la segona. Els hem intentat treure el domini i crear ocasions però han merescut guanyar
Hem reaccionat després del primer gol però el moment del segon ens ha fet molt mal