3a divisió FEF

Un dia per no fallar

3a divisió. El Llagostera visita el cuer, el Martinenc, i el Figueres no pot perdre més punts tot i rebre el Terrassa

El mateix objectiu, la victòria, però amb escenaris diferents. El Llagostera i el Figueres afronten la jornada amb la idea de sumar tres punts que els acostin al repte que s’han marcat. En el cas dels del Gironès, visiten aquest migdia (12 h) el cuer, un Martinenc del qual l’entrenador Oriol Alsina no es fia gens. “Han canviat força des de la primera volta i ara es troben en el seu millor moment del curs. Han aconseguit punts contra grans equips i la setmana passada van guanyar a Terrassa. Sabem del que són capaços i no ens podem confiar”, apunta. Per afrontar aquest duel en què intentaran donar continuïtat a la victòria de la setmana passada i a la porteria a zero, el Llagostera no podrà disposar de Viale, sancionat, ni de Maymí i Yeray, lesionats.

Tallar la mala ratxa

El Figueres, que juga després d’un cap de setmana de descans, rep aquesta tarda (16.30 h) la visita del Terrassa, el quart classificat, amb la victòria entre cella i cella. Després de deu jornades sense guanyar i de quatre derrotes consecutives en què ni ha vist porteria, tres punts permetrien canviar dràsticament la dinàmica. Els nervis i l’angoixa hi seran presents, però no només entre els de la Unió, i és que el Terrassa tampoc arriba en un bon moment després d’haver sumat només un punt dels últims dotze en joc i veure com els perseguidors gairebé l’han atrapat. “És un equip pensat per pujar o com a mínim jugar la promoció, i el fet que no passin una bona dinàmica potser farà que l’angoixa els afecti més que a nosaltres. El partit estarà marcat per això i qui controli millor les emocions dominarà el joc”, valora el tècnic, Xavi Agustí, que busca els seus primers punts tot i tenir les baixes en atac de Xavi Ferrón i Ritxi per sanció i el dubte fins a última hora del central Albert Canal.

LA PRÈVIA

El Martinenc està en un bon moment. Han puntuat contra grans equips i això és un toc d’alerta
Oriol Alsina
entrenador del Llagostera
El Terrassa aspira a l’ascens i potser l’angoixa els afectarà més que a nosaltres
Xavi Agustí
Entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)