El primer brot verd

Sumen de nou. El Figueres mostra una bona versió contra el Terrassa i amb un empat torna a puntuar després de quatre derrotes consecutives

Figueres 1 Terrassa 1

FIGUERES:Aroca, Pol Tarrenchs, Tena, Sergi Romero, Subi, Víctor Valverde (Pere Espuña, 72’), Bora (Pons, 78’), Èric Vilanova, Hostench, Marc Gelmà (Èric Torres, 63’) i Álvaro.TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez (José Juan, 73’), Yayá, Sergi Valls, Nils Puchades, Guzman, Daisuke (Toledo, 54’), Coro, Adri Díaz, Carreón (Serramitja, 86’) i Sergi Arranz.GOLS:1-0 (21’) Bora. 1-1 (77’) Sergi Arranz, de penal.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:A Bora, Èric Vilanova i Álvaro del Figueres, i a Yayá, Sergi Arranz i a l’entrenador Cristian Garcia del Terrassa.

El Figueres va veure, ahir, el primer brot verd de l’etapa amb Xavi Agustí a la banqueta. La Unió rebia un dels equips més potents de la categoria, el Terrassa, i amb estones de bon joc va aconseguir quedar-se amb un punt que li permet trencar una mala dinàmica de quatre jornades sense sumar res de positiu. El conjunt figuerenc acaba amb un tram de temporada en què ha encadenat quatre derrotes, i ho fa en un duel en què va tenir protagonisme un futbolista força oblidat fins ara com és Bora, autor d’una diana blanc-i-blava que permetia als aficionats de la Unió celebrar un gol 418 minuts després de l’últim.

La igualtat va marcar l’arrencada del partit, en què, tot i els avisos del Terrassa en atac, els figuerencs tampoc ho van passar gaire malament. En el minut 21, Bora va sorprendre amb un xut llunyà que es va convertir en l’1-0. La diana va donar forces al Terrassa, que, fins al descans, va exigir de valent a la defensa local. Els de Xavi Agustí van passar la prova amb nota, i malgrat les oportunitats de Dani Sánchez (24’) i Daisuke (26’), en el descans l’avantatge era de la Unió.

El vestit de feina

El Figueres va tenir a prop el segon gol en els primers compassos després de la represa, però el xut de Marc Gelmà va marxar desviat. Amb el pas dels minuts, la pressió en la sortida de la pilota del Terrassa es va intensificar. Als figuerencs cada vegada els va costar més generar en atac i, enmig de la bona feina defensiva local, Bora va tocar la pilota amb les mans a l’àrea i va cometre penal. Arranz no va perdonar (77’) i fins al xiulet final es va repetir la història del primer temps: els visitants portant la batuta del joc i el Figueres treballant en defensa per sumar un punt.