3a divisió FEF

La força de la pissarra

3a divisió. El Llagostera va demostrar una elevada eficiència en l’estratègia per vèncer al Martinenc. Els tres gols que va marcar l’equip d’Oriol Alsina es van generar a pilota aturada

El Llagostera va tornar a guanyar a domicili i ho va fer de manera contundent gràcies a una de les seves principals armes: l’estratègia. El conjunt d’Oriol Alsina es va mostrar d’allò més segur en les accions de pilota aturada, i a través d’una falta directa i dos córners va aconseguir tres punts contra el Martinenc que l’enfilen de nou fins a la segona posició de la classificació.

Que el Llagostera tregui profit de les jugades pensades a la pissarra no és cap novetat, però sí que és força destacable que en l’execució de les accions d’estratègia hi apareguin tres noms diferents. En l’arrencada del partit al camp del Martinenc, els del Gironès van disposar d’una falta a la frontal i, a diferència del que és habitual, la responsabilitat de picar-la no la va assumir Pitu. Al terreny de joc tampoc hi havia Viale –sancionat–, però el protagonista va ser un central. Pol Gómez va connectar un potent xut que va superar la tanca defensiva i va sorprendre el porter rival.

Amb empat al marcador, el desembussador del duel va tornar a ser la pilota aturada. En aquesta ocasió el detonador va ser un córner i Maik Molist l’executor. El migcampista osonenc va buscar una paràbola molt oberta al segon pal amb la cama dreta, i ben a punt al costat de la porteria hi havia Gil Muntadas per empènyer la pilota al fons de la xarxa. La confirmació de la victòria es va produir amb el tercer gol, de nou, de córner. Aquest cop, Pitu va fer un llançament més obert buscant el punt de penal i, després d’una rematada fallada, Toni Cunill va endreçar la pilota a la porteria.

Un duel que motiva

Des de la segona posició, el Llagostera ja prepara el partit de dissabte que ve contra el Figueres, en el que serà el segon i darrer duel gironí de la temporada. Els blaugrana intentaran consolidar les posicions de fase d’ascens, però al davant es trobaran un Figueres necessitat de punts que de ben segur que veu en aquest enfrontament una gran oportunitat per créixer en confiança. El partit es jugarà a Llagostera dissabte a les cinc de la tarda.

0-1 Pol Gómez.
El jugador va connectar un potent xut de falta des de la frontal de l’àrea que va superar el porter del Martinenc.
1-2 Gil Muntadas.
Va rematar al segon pal un servei de cantonada servit per Maik Molist amb molta paràbola al segon pal.
1-3 Toni Cunill.
El central va rematar una segona jugada després d’un altre bon servei de cantonada, aquest cop executat per Pitu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)