Girona

El gol com a forma de vida

Stuani. “De petit, sempre volia estar a prop de la porteria”, explica el màxim golejador de la història del Girona, en una entrevista als mitjans del club

Cristhian Stuani s’ha convertit a còpia de gols en una llegenda del Girona. En l’any i mig que fa que és al club blanc-i-vermell, l’ariet uruguaià s’ha erigit en el referent ofensiu absolut de l’equip, aferrat inevitablement a la seva punteria. Amb 38 dianes –21 en la lliga i una en la copa el curs passat, i 16 en aquesta lliga de moment–, Stuani és ja el màxim golejador de la història del club, al davant de Jandro (37) i Felipe Sanchón (35). “És un honor i un orgull”, va indicar en una entrevista als mitjans oficials de l’entitat gironina. “Per a mi té molta importància. Quan vaig saber que estava a prop, m’ho vaig prendre com un repte personal que també em va dur a competir i a estar sempre motivat. No ho oblidaré mai”, va assegurar el davanter, que manté un idil·li amb el gol vestit de blanc-i-vermell.

Des del bressol

El 7 del conjunt gironí també va explicar els primers passos que va fer amb la pilota, sempre amb el gol i la porteria rival entre cella i cella. “Vaig començar a jugar a la meva ciutat, a Tala, amb sis anys, i el que recordo és que sempre volia estar a prop de la porteria per fer gols. A mi el que m’agradava i em divertia era fer gols”, va dir Stuani, que també va recordar que va aprendre aviat a competir. “Vaig tenir la sort d’estar en un equip amb molt bons jugadors i sempre guanyàvem els tornejos que disputàvem. Des de petit ja jugava per guanyar”, va manifestar el futbolista, amb contracte al club català fins al 30 de juny del 2022 i que promet continuar treballant per ampliar la seva xifra de gols i assegurar-se liderar la llista de golejadors històrics un bon temps. “Que tothom estigui tranquil perquè intentaré superar la meva estadística setmana rere setmana”, va assenyalar.

UNA LLEGENDA

“No ho oblidaré mai”, diu el davanter sobre el rècord establert a l’entitat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)