3a divisió FEF

Estiren cap al seu cantó

3a divisió. En el duel d’equips gironins, el Llagostera té entre cella i cella consolidar la fase d’ascens i el Figueres vol aixecar el cap en la zona baixa

Tot i compartir un espai geogràfic comú –la demarcació de Girona–, el duel entre el Llagostera i el Figueres arriba mancat de rivalitat històrica i fins i tot estadística, ja que tot just avui disputaran el seu segon duel oficial en la lliga. La intensitat al terreny de joc, doncs, la marcarà la feina que tenen per fer els dos clubs en una lliga a on encara hi ha molts objectius oberts. Per part llagosterenca, els tres punts significarien consolidar els llocs de fase d’ascens, mentre que a Figueres volen el triomf –fa onze jornades que no guanyen i encara no ho han fet aquest 2019–, per allunyar el fantasma del descens, que ara es troba a sis punts. “Em sorprèn la situació del Figueres si tenim en compte la qualitat que tenen en la plantilla. En la primera volta ens van posar les coses molt complicades i segur que en aquest partit es repeteix la història”, comenta des de Llagostera el seu tècnic, Oriol Alsina. A Vilatenim tenen clar que cal fer un pas més després del bon partit de la jornada anterior contra el Terrassa: “En les últimes setmanes s’ha vist una evolució. Com en l’últim partit, visitem un rival de la part alta. El Llagostera té un bloc molt ben dissenyat per practicar el futbol que vol el seu entrenador”, diu Xavi Agustí, que també veu en el petit camp de futbol llagosterenc una variable important de cara al duel d’aquesta tarda. “És evident que no podrem fer el mateix que fem a Vilatenim però tenim peces per adaptar-nos.” En aquest sentit, Oriol Alsina torna a apel·lar a l’estratègia i a la màxima concentració en les segones jugades per continuar obtenint rendiment a casa seva: “És una carta important per a nosaltres, però al Figueres hi ha molts jugadors que coneixen bé com s’ha de jugar en camps així”, diu el tècnic recordant el passat blau-i-vermell de diversos jugadors figuerencs.

Recursos a punt

Al Llagostera, només Maymí i Yeray seran baixa per lesió, mentre que al Figueres tornen noms importants com Ritxi o Ferrón. De fet, l’equip de Xavi Agustí només tindrà el dubte de Joan Pons, futbolista que surt de lesió i que a causa del procés de recuperació encara no està al cent per cent per jugar.

Hem evolucionat. En un camp petit haurem d’adaptar diverses coses del nostre estil de joc
Xavi Agustí
Entrenador del Figueres
En la primera volta ens van posar les coses complicades i segur que es repeteix la història
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)