Nàstic

En el punt d’inflexió

2a divisió A. El Nàstic té avui, a Oviedo, l’oportunitat de remarcar un nou rumb (12.00 h, LaLiga 123 TV)

La sensació és que el Nàstic es troba en el moment crucial de la temporada. Les possibilitats d’aspirar a la permanència, que es manté complicada, passen per convertir la victòria de la setmana passada contra l’Albacete, la primera després de set partits sense vèncer, en el punt d’inflexió a partir del qual descrigui una trajectòria ascendent, ara que encara hi és a temps. Un punt d’inflexió que ha de remarcar aquest migdia en la visita a un altre dels equips que lluita per l’ascens, l’Oviedo (12.00 h, LaLiga 123 TV). En cas de victòria, el Nàstic se situarà a cinc punts de la zona de permanència –abans de començar la jornada la tenia a set– després dels resultats d’ahir.

Enrique Martín està satisfet amb el rendiment actual del seu equip, de manera que considera que és el moment de persistir i de tenir constància. L’ordre i l’encert en els moments clau han de fer la resta, segons el navarrès, que avui té les baixes dels lesionats Javi Márquez i Sebas Coris i del sancionat Thioune, que ha vist cinc targetes grogues en els nou partits que ha disputat. Tenint en compte el triomf contra l’Albacete, hi haurà continuïtat en l’onze inicial, amb Bernabé a la porteria; Noguera, Fali i Villanueva a l’eix de la defensa; Pipa i Abraham als carrils; Viti, Imanol i Cotán al centre del camp, i Suárez i Kanté en punta.

L’Oviedo, per la seva banda, ha alentit el seu bon ritme de punts per culpa de tres partits sense guanyar, els tres últims. L’equip de Juan Antonio Anquela té avui l’única baixa de l’exgrana Sergio Tejera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)