1a femenina

L’Atlético-Barça estableix un nou rècord mundial d’assistència

1a divisió femenina. Amb totes les entrades i invitacions exhaurides des de dimecres, més de 60.000 persones van presenciar el duel al Wanda Metropolitano

El futbol femení segueix donant passos cap endavant, també en popularitat, i aquest matí, en el gran clàssic del futbol espanyol ho ha tornat a palesar: els 60.739 espectadors presents en l’Atlético-Barça, xifra oficial que ha donat el conjunt madrileny, representen un nou rècord d’assistència mundial a nivell de clubs.

Amb el Wanda Metropolitano gairebé ple, s’ha superat així l’anterior registre en el futbol espanyol de les 48.121 persones que van assistir a San Mamés en un altre partit de la primera divisió entre l’Athletic i l’Atlético, així com també els 51.211 espectadors que van presenciar a Mèxic un partit del torneig de clausura entre el Monterrey i el Tigres.

Aquesta era, a més, la segona vegada que el primer equip femení vermell-i-blanc jugava al Metropolitano, després que el curs passat l’estadi situat al districte de San Blas acollís el derbi madrileny contra el Madrid CFF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)