Girona

Desconnexió amb diverses cites

L’aturada. El cos tècnic del Girona concedirà tres dies seguits de descans a la plantilla, entre divendres i diumenge. Stuani, Bounou, Choco Lozano, Porro i els catalans tenen partits

El Girona viu l’últim parèntesi de la competició, abans d’afrontar les 10 últimes jornades, en una sèrie que començarà el divendres 29 contra l’Athletic, a Montilivi. L’equip té programat un entrenament aquesta tarda, el primer d’una setmana atípica, que tancarà amb una desconnexió de tres dies seguits sense entrenaments, entre divendres i diumenge. El descans, però, serà relatiu per a diversos jugadors, que tenen compromisos de seleccions. Choco Lozano, que serà l’últim de tornar –té partit el dimecres 27 a Nova Jersey–, ja va marxar ahir per integrar-se a la selecció hondurenya. També viatgen Stuani, que se’n va a la Xina amb l’Uruguai, i Bounou, amb el Marroc. Pedro Porro estrenarà convocatòria amb la selecció espanyola sub-21, que té partits a Granada i a Algesires. I també hi haurà una cita dilluns a Montilivi, el Catalunya-Veneçuela. El capità del Girona, Àlex Granell, va ser el primer jugador confirmat de manera oficial, però s’hi afegiran, si no hi ha cap contratemps, Pere Pons, Marc Muniesa i probablement Aleix Garcia. El seleccionador nacional, Gerard López, farà pública la convocatòria dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)