Nàstic

El teorema de les dues àrees

2a divisió A. El Nàstic, tou en els gols de l’Oviedo –Joselu (53’) i Bolaño (80’)– i desafortunat i desencertat en atac, amb dos xuts al travesser, demostra per què es manté lluny de la salvació

OVIEDO 2 NÀSTIC 0

OVIEDO:Champagne; Viti Rozada (Johannesson, 56’), Carlos Hernández, Alanis, Bolaño, Mossa; Ramon Folch, Javi Muñoz; Bárcenas (Ibra, 78’), Joselu i Saúl Berjón (Javi Hernández, 84’).NÀSTIC:Bernabé; Pipa, Fali, Noguera, Mikel Villanueva, Abraham (Brugui, 86’); Viti, Imanol (Sadik, 60’), Cotán; Kanté (Uche, 84’) i Luis Suárez.GOLS:1-0 (53’) Joselu. 2-0o (80’) Bolaño.ÀRBITRE:Pizarro Gómez.T.G.:Al local Viti Rozada, i als visitants Mikel Villanueva i Fali.PÚBLIC:12.354 espectadors.

El Nàstic va tornar a evidenciar, ahir a Oviedo, les febleses que el mantenen enfonsat en la zona de descens. El drama del Nàstic està a les dues àrees: molt tou a la pròpia, malgrat el sistema de tres centrals, una circumstància que van aprofitar Joselu (53’) i Bolaño (80’), i entre desencertat i desafortunat a l’àrea rival, ahir amb dues pilotes al travesser just abans del segon gols dels asturians. Així, una altra derrota, les jornades passen i la zona de permanència continua massa lluny, ara a vuit punts.

Al Nàstic, sobretot fora de casa, li costa controlar el joc i li falta ambició. En la primera part, l’Oviedo sempre va portar més la iniciativa i va lligar en curt l’equip grana, que no tenia continuïtat amb la pilota, entre imprecís i ofegat per la pressió dels asturians. Malgrat això, i que l’equip local va sovintejar més l’àrea rival, el Nàstic va estar a prop de marxar al descans amb avantatge en una doble ocasió clara: xut de Luis Suárez i, en el córner següent, cop de cap de Fali. En les dues accions, el porter Champagne es va mostrar encertat.

El Nàstic va sortir una mica més valent en la segona meitat i el partit es va obrir, però ho va pagar. Després d’un xut de Luis Suárez, l’Oviedo va muntar un contraatac que va acabar amb un cop de cap de Joselu, que va superar Noguera. El Nàstic va reaccionar, però Imanol –ajudat pel porter– i Noguera van topar amb el pal en dues jugades seguides i, a més, Bolaño va fer el gol de la sentència en una falta mal defensada.

Continuen convençuts que hi ha temps

El Nàstic acaba la jornada una mica més lluny de la zona de salvació que com la va començar, ja que ara té el 18è classificat a vuit punts de distància. Malgrat això, la plantilla grana continua convençuda que la salvació és possible, tal com van afirmar, després del partit, Imanol –“l’equip està bé; hem de continuar”– i Fali: “Hi ha temps, és clar que sí.” Enrique Martín, empipat pels dos gols rebuts, considera que la clau és vèncer els duels de casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)