Nàstic

Producció deficitària

2a divisió A. El Nàstic s’ha quedat sense marcar en més de la meitat dels partits i només ha fet quatre gols en els setze duels a fora. La plantilla, però, no es rendeix i es veu en el bon camí

Entre les estadístiques negatives que col·lecciona aquesta temporada el Nàstic hi ha les que fan referència a l’aspecte golejador. Dues xifres són especialment significatives per negatives: l’equip grana s’ha quedat sense marcar en més de la meitat dels partits (15 dels 29 que ha disputat) i només ha estat capaç de fer quatre gols en els setze partits jugats a camp contrari. Diumenge, al camp de l’Oviedo, no va estar encertat en les quatre bones ocasions de què va disposar, una circumstància que, afegida a la fragilitat defensiva, el va fer tornar d’Astúries sense cap punt. El Nàstic només ha fet un gol en els set darrers desplaçaments.

Malgrat això i el fet que la zona fora del descens és a vuit punts de distància, la plantilla grana no es rendeix i assegura que estan en la bona línia de joc. “L’equip està bé, hem de continuar. No es tracta de fer comptes, sinó de sortir a guanyar tots els partits. A casa ho hem de guanyar tot, i a fora segur que aconseguirem algun punt”, va afirmar després del partit al camp de l’Oviedo Imanol García. El tècnic, Enrique Martín, té la mateixa opinió: “La salvació depèn de casa.”

Set de dotze duels, a casa

La plantilla del Nàstic s’agafa al fet que ,dels dotze partits que falten per disputar fins al final de la temporada, set són al Nou Estadi. Per ara , el primer és diumenge a la tarda contra el Màlaga, l’últim de la sèrie d’enfrontaments seguits contra rivals de la zona alta. Després de visitar el Saragossa, el Nàstic tornarà a jugar al seu terreny de joc contra el Numància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)