Girona

Ja s’ho coneixen

Repeteixen. Pere Pons reviurà al mateix escenari l’experiència del Catalunya-Tunísia de la temporada de l’ascens a primera. A Marc Muniesa, Johan Cruyff el va fer debutar a la selecció amb 19 anys

Dels futbolistes del Girona citats per Gerard López, n’hi ha dos que ja saben què és jugar amb la selecció nacional absoluta. El més precoç va ser Marc Muniesa, a qui Johan Cruyff va fer debutar el desembre del 2011, en un Catalunya-Tunísia a l’estadi olímpic Lluís Companys. El lloretenc tenia 19 anys, jugava amb el Barça B –precisament amb Eusebio d’entrenador– i dos anys abans ja havia tret el cap al primer equip. Muniesa va entrar en la segona part en un partit que va acabar sense gols. Cinc anys més tard, i en un altre Catalunya-Tunísia (3-3) però a l’estadi de Montilivi, Pere Pons va debutar. Va ser un al·licient més d’una temporada molt especial per al de Sant Martí Vell que va acabar amb l’ascens del Girona a primera divisió. Gerard López va fer entrar el migcampista en la segona part.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)