Nàstic

El Nàstic torna a perdre (0-1) i continua enfonsat

2a divisió A. El Màlaga n’ha fet prou amb un gol de Pacheco (73’) per derrotar els grana en un partit gris i igualat

El Nàstic ha perdut aquesta tarda contra el Màlaga, que n’ha tingut prou amb un gol de Pacheco (73’) per desnivellar un partit gris i igualat, i continua enfonsat en la zona de descens, a vuit punts de les places de salvació.

La primera meitat ha estat especialment ensopida, amb dos equips conservadors i sense ganes de portar la iniciativa. Hi ha hagut poques arribades destacades a les àrees fins al descans. Després de la represa, el partit s’ha animat una mica i el visitant Blanco Leschuk ha topat amb el travesser en la primera ocasió de gol destacada. El Nàstic s’ha estirat una mica buscant el gol i ho ha provat amb un parell de xuts llunyans. El que ha arribat, però, ha estat el 0-1. Pacheco ha aprofitat un rebuig de la defensa grana a la frontal per controlar la pilota i superar Bernabé amb un xut afortunat que ha topat en la rereguarda i ha enganyat el porter grana. Quedava temps, però el Nàstic no ha tingut capacitat de reacció fins al final per, ni tan sols, generar alguna ocasió de gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)