3a divisió FEF

Molt més que una victòria

3a divisió. El Figueres trenca al camp de la Grama una sequera de tretze jornades sense guanyar i posa de nou distància de seguretat amb el descens

FE Grama 0 Figueres 1

FE GRAMA:Caleb, Javi Chica, Juan Carlos, Rojas, Canelada, Esteve, Buba, Ñito (Cristóbal, 80’), Pluvins, Samu (Duarte, 60’) i Padilla.FIGUERES:Aroca, Pol Tarrenchs, Canal, Sergi Romero, Subi, Ritxi, Tena (Bora, 90’), Èric Vilanova, Marc Gelmà, Sergio Álvarez i Álvaro (Víctor Valverde, 80’).GOLS:0-1 (77’) Ritxi Mercader.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:a Canelada, Samu i Javi Chica, de la Grama, i a Sergio Álvarez i Pol Tarrenchs, del Figueres.PÚBLIC:150 espectadors.

La Unió va rebre ahir al camp de la Grama una injecció de moral i confiança gràcies a la victòria per la mínima. Més enllà de superar un rival directe en la zona baixa de la classificació, els tres punts van significar, d’una banda, tornar a posar cert marge de seguretat amb el descens i, de l’altra, tornar a celebrar un triomf que es resistia des del 5 de desembre. La diana de Ritxi a les acaballes posava fi a una sequera de tretze partits i dona força al projecte de Xavi Agustí i a l’evolució en el joc de l’equip de les últimes setmanes.

En la primera part, el Figueres va sortir amb força però el control de la pilota va ser dels locals. Tot i així, l’experimentada plantilla de la Grama no va generar gaires problemes a l’àrea d’Aroca, i les poques arribades –una rematada de Padilla (21’) i un xut de Buba (37’)– el porter de la Unió les va resoldre amb solvència.

Un pas endavant

El pas pels vestidors va sacsejar el Figueres, que en el segon temps va ser clar dominador del partit. El primer gran avís dels blanc-i-blaus va ser una canonada de Sergio Álvarez que es va estavellar al travesser. El mateix davanter, ahir titular de nou, va posar a prova Caleb amb una altra rematada que el porter va poder aturar. De nou el pal va frustrar el gol de la Unió després d’una bona acció de Pol Tarrenchs. El premi a la insistència i a la bona feina de l’equip va arribar en el darrer quart d’hora de joc. Ritxi va conduir molt bé la pilota fins a l’interior de l’àrea, i un cop allà va batre el porter amb un xut enganxat al pal dret (77’).

Quedaven tretze minuts en què el Figueres va haver de frenar les envestides d’una Grama que era conscient que se li complicava de valent la permanència a tercera divisió. La Unió va mantenir l’avantatge i amb el xiulet final l’eufòria visitant es va desfermar.

ELS VESTIDORS

20 equips
amb propera
Tot i les dificultats, hem volgut sempre fer bon futbol. Estic content perquè tots hi hem cregut
Xavi Agustí
Entrenador del Figueres
Aquest triomf ha de ser un punt de partida. Ja feia unes quantes jornades que ho mereixíem, no hem defallit i ha arribat el premi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)