2a divisió FEF

Una sequera que desespera

Handicap. L’Olot genera joc i domina moltes fases dels partits sigui quin sigui el contrincant, però el penalitza massa la falta d’efectivitat de cara al gol (un en els darrers cinc enfrontaments)

L’Olot viu el seu millor moment del curs pel que fa a joc. Desgraciadament, el tram en què els olotins s’han mostrat més superiors als seus rivals i en què han imposat amb més fermesa la seva idea ha coincidit amb una sequera de cara al gol que ha fet minvar els bons resultats dels de la Garrotxa. L’equip dirigit per Raúl Garrido ha fet només una diana en els últims cinc partits de lliga, una dada nefasta i molt llunyana tenint en compte el joc que generen els jugadors i les ocasions de gol de què disposen en cada enfrontament. De fet, el conjunt garrotxí s’ha quedat sense fer gol en la meitat de les jornades que s’han disputat fins ara –quinze de les trenta–, un maldecap que després de partits com el darrer al Rico Pérez contra l’Hèrcules, en el qual l’Olot va tenir oportunitats clares de gol per esgarrapar com a mínim un punt, s’ha transformat en una preocupació: “La diferència és que el rival ens ha fet un gol des de la llarga distància i per l’escaire. Nosaltres, en canvi, n’hem tingut un parell des de l’àrea petita i no hem fet gol. Ens ha faltat encert, aquesta ha estat la diferència”, comentava el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, a la conclusió del matx contra els alacantins, mostrant un clar símptoma d’impotència.

I a fora, més negats

Amb sis, l’Olot és l’equip de tota la segona B que menys dianes fa a domicili. Els olotins, però, comparteixen el dubtós honor amb el Deportivo Fabril, el Rápido de Bouzas i Las Palmas Atlètic, del grup 1, el Gimnástica de Torrelavega, del grup 2, i l’Almeria B, del grup 4, cada un d’ells també amb sis gols a favor com a visitants, tot i que cap els ha rendibilitzat tant com els olotins. I és que, tot i els escassos sis gols lluny de casa, han sumat disset punts –el novè millor–, només sis menys que l’Ebre, l’equip que n’ha aconseguit més de tot el grup 3. Les tres victòries per 0-1 –contra el Peralada, el Conquense i el Lleida– i el triomf de més de mèrit al camp del llavors líder, el Vila-real B (1-2), a més dels cinc empats a zero, han permès als de Garrido aconseguir bons botins tot i la falta de gol.

La dada meritòria i per a l’optimisme que arrossega l’Olot és la dels gols rebuts. Precisament en l’última sèrie de cinc jornades, Ginard ha encaixat només una diana, una mostra de solidesa.

EL 50% A ZERO

Badalona-Olot (j.26) 0-0
Olot-Atl. Balears (j.27) 0-0
Lleida Esp.-Olot (j.28) 0-1
Olot-Ontinyent (j.29) 0-0
Hèrcules-Olot (j.30) 1-0
TOTALS:
1 gol a favor, 1 gol en contra. 6 punts de 15 possibles
L’Olot no ha fet cap gol en quinze dels trenta partits que s’han disputat fins ara en la lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)