Girona

Ramalho: “La renovació està ben encaminada”

Acord proper. El central del Girona es mostra tranquil i assegura que només falten “alguns detalls” per poder anunciar l’ampliació del contracte

La direcció esportiva del Girona ha aconseguit en els últims mesos renovar el vincle amb el gros de la plantilla. Els acords s’han pogut tancar tant si es tractava de negociacions amb futbolistes que ja eren al club en l’etapa de 2a divisió A –com serien els casos de Portu, Bounou o Juanpe–, o d’altres que s’han convertit en pesos pesants del projecte a primera, com per exemple Stuani. A la taula de Quique Cárcel, però, encara hi queda una carpeta oberta que es podria tancar en breu, segons va confirmar el jugador implicat, Jonas Ramalho: “Ara mateix estic centrat en el joc. Cárcel i els meus companys saben que aquests assumptes me’ls prenc amb tranquil·litat, i que sempre penso en el bé de l’equip més enllà de la meva situació. La meva renovació està ben encaminada, però cal acabar de parlar alguns detalls perquè es pugui tancar. Tant per part meva com per la de Quique Cárcel estem tranquils, i crec que l’acord arribarà en breu”, es va sincerar el defensa de Barakaldo.

Un valor fix

Amb 25 anys, Ramalho compleix la cinquena temporada a Girona, on va arribar cedit des de l’Athletic, i poc després el club de Montilivi el va incorporar en propietat. Una de les característiques del futbolista, que acaba contracte aquest mes de juny, és que quan se li ha donat l’oportunitat sempre l’ha sabut aprofitar i s’ha acabat convertint en una peça important. De fet, el curs passat no estava clara la seva continuïtat al Girona amb l’equip a primera divisió, i finalment va ser un fix per a Machín. Aquest curs, les lesions i la competència no el van deixar debutar fins a la jornada 9, però des de llavors només s’ha perdut dos partits dels vint que s’han disputat. La fiabilitat i la polivalència en defensa, la joventut i el fet que ara mateix pugui negociar amb qui vulgui el converteixen en un perfil atractiu per a molts equips, entre els quals, l’Athletic, on es va formar en categories inferiors.

EL PROTAGONISTA

Tant per la meva part com la del director esportiu Quique Cárcel estem tranquils, i crec que l’acord per renovar arribarà en breu
Jugar contra l’Athletic sempre és especial. Això també fa que la motivació sigui molt gran
Jonas Ramalho
Defensa del Girona

Motivació màxima contra l’Athletic

El duel de divendres serà especial per als dos futbolistes del Girona amb passat a l’Athletic, Iraizoz i Ramalho, i en el cas del defensa, amb més possibilitats de ser al terreny de joc que el porter, destaca que afronta el partit amb la màxima motivació: “Sempre he dit que jugar contra l’Athletic és especial perquè em vaig formar allà. Això també fa que tingui moltes ganes de jugar i quedar-nos els tres punts a casa, que ja toca.” Ramalho té clar que a Montilivi es veurà un Athletic força diferent del de la primera volta: “Amb el nou entrenador han canviat la dinàmica. Fan un joc més directe i pràctic i els està funcionant molt bé. El seu objectiu és mirar a Europa, però el nostre, la permanència, és tant o més important i el volem lligar com abans millor.” El de Barakaldo també té clar que cal aprofitar el factor Montilivi, on s’han escapat molts punts: “Ens venen diversos partits a casa i seria important treure’n rendiment.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)