Nàstic

Utopia amb precedents

2a divisió A. El Nàstic sembla resignat a baixar, però el Girona el 2014 i l’Eibar el 1999 van salvar-se tot i tenir el divuitè a vuit punts en la jornada 31

El Nàstic ho té molt complicat per aconseguir la permanència. Després de la derrota contra el Màlaga, que el manté a vuit punts de les places de salvació amb onze partits per disputar, la resignació sembla que s’imposa al vestidor i entre l’afició, que ja pràcticament només confia en un miracle.

De totes maneres, en les dues últimes dècades a segona A hi ha hagut dos equips que s’han salvat tot i arribar a la jornada 31 a vuit punts de la zona de permanència. El curs 2013/14, el Girona semblava abocat a un descens que aguditzaria la crisi econòmica però va reaccionar en la recta final: en les onze últimes jornades va aconseguir 21 punts, que el van situar, a final de curs, setzè amb 51. Dos membres de l’actual plantilla grana, Isaac Becerra i Iván López, formaven part d’aquell Girona, que es va reactivar amb l’arribada, a mig curs, de Pablo Machín. Més espectacular va ser la reacció de l’Eibar el 1999. Va perdre els dos següents partits i es va situar a onze punts de la zona de salvació amb nou partits per jugar. Però va sumar 21 punts dels últims 27 i es va salvar.

GIRONA 2013/14
Jornada 31:
22è, 30 punts (a 8 del 18è)
Jornada 42:
16è, 51 punts
De la 32 a la 42:
21 punts (6 victòries, 3 empats i 2 derrotes)
EIBAR 1998/99
Jornada 31:
21è, 26 punts (a 8 del 18è)
Jornada 42:
18è, 47 punts
De la 32 a la 42:
21 punts (6 victòries, 3 empats i 2 derrotes)

HI EREN

Becerra i Iván López, actuals jugadors grana, formaven part d’aquell Girona

Enrique Martín manté el càrrec

Ja fa algunes setmanes que Enrique Martín és qüestionat, ja que el Nàstic no reacciona i manté uns números molt similars als de José Antonio Gordillo, però de moment continuarà en el càrrec. El tècnic grana va reunir-se ahir amb els dirigents del club per valorar la situació i es va decidir que no hi haurà relleu a la banqueta, si més no abans de dilluns, quan el Nàstic visitarà el Saragossa. En un club acostumat últimament a les destitucions d’entrenadors, no es pot assegurar, però, que acabi la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)