3a divisió FEF

La victòria més celebrada

3a divisió. El Figueres mira el futur amb confiança i optimisme després de trencar la ratxa de 13 partits sense guanyar a Gramenet amb el gol de Ritxi

La nit de dissabte segur que no va ser fàcil per a cap jugador del Figueres, i és que després de 13 partits sense guanyar la zona de descens es veia més a prop que mai. En el futbol, però, tot pot canviar en un moment i els figuerencs ho van comprovar, i és que la victòria de diumenge al camp de la FE Grama (0-1) va fer desbordar d’alegria la Unió. “Quan encadenes tants partits sense guanyar, les ganes s’acumulen i el que es va viure després del partit ho recordo com poques vegades. Estic segur que serà d’aquelles victòries que recordarem molt temps perquè després d’una mala dinàmica així comences a veure a prop el fantasma del descens”, comenta el mitjapunta Ritxi Mercader, un dels capitans i l’autor del gol de la victòria –el seu segon del curs– a Santa Coloma de Gramenet: “Fer el gol fa que encara sigui més especial per a mi, sobretot perquè, després de tantes temporades aquí, esperava l’any del centenari amb il·lusió i ara el que més volia era que ens allunyéssim de la zona baixa.”

El primer pas

La primera victòria del 2019 ha retornat la confiança a la Unió i ha fet aflorar l’optimisme després de passar per un calvari, amb el relleu inclòs a la banqueta de Xavi Agustí en el lloc de Joan Esteva. “Amb en Joan la victòria també hauria arribat però quan estàs en una dinàmica negativa qualsevol canvi sacseja l’equip i ha provocat que jugadors que participaven poc estiguin més activats i això millora el nivell de tot el grup”, valora Ritxi sobre el canvi de tècnic.

L’objectiu ara no és cap altre que allargar la felicitat encadenant bons resultats i, sobretot, guanyar per fi a Vilatenim, on el Figueres no obté cap victòria des del 5 de desembre. “Hem millorat en els últims partits i se’ns ha escapat per poc, però l’afició i nosaltres ens mereixem celebrar un triomf a l’estadi”, assegura Ritxi, conscient que diumenge contra l’Ascó tenen una nova oportunitat per allunyar-se de la zona baixa: “Encara no hem fet res i tenim una nova ocasió d’agafar distància i, a més, sabem que hem de vigilar els descensos compensats.”

LA VALORACIÓ

Quan encadenes tants partits sense guanyar, les ganes s’acumulen i el que es va viure després del partit ho recordo com poques vegades
Tot i la victòria no hem aconseguit res i encara hem de remar per agafar distància respecte al descens
Ritxi Mercader
mitjapunta del figueres

La FCF dona la raó a Front Unió

Diumenge, coincidint amb l’importantíssim partit a Vilatenim contra l’Ascó, el Figueres celebrarà les eleccions a la presidència del club entre les llistes encapçalades per Narcís Bardalet, actual president de l’entitat, i Lluismi Martínez, exdirectiu de comunicació del club i membre de la plataforma Nous Temps per a la Unió. La polèmica sobre aquestes eleccions ha estat lligada amb el cens electoral, i és que en van quedar exclosos els membres de la penya Front Unió perquè la junta electoral entenia que les condicions especials que tenen no els donaven dret a vot. Un dels membres de Front Unió, Aleix Jiménez, va presentar una reclamació a la FCF per defensar el seu dret a vot i la federació li ha donat la raó i ha demanat que se l’inclogui en el cens. A banda de Jiménez hi ha dos membres més de Front Unió que van presentar recurs i és d’esperar que la FCF els doni la raó, però la llista de Lluismi Martínez demanarà que es faci extensiu a tots els membres de la penya i si no ho recorrerà de nou a la federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)