Girona

Eusebio: “No pensem en psicosis de guanyar a casa o a fora”

El tècnic del Girona deixa fora de la convocatòria a Pedro Porro i al Choco Lozano per al partit de demà contra l’Athletic. Bounou té molèsties i és dubte

Eusebio Sacristán ha comparegut aquest vespre a Montilivi, en la prèvia al partit que demà Girona i Athletic Club disputen al feu gironí.

La convocatòria.

Iraizoz, Bono, Suárez, Bernardo, Ramalho, Alcalá, Granell, Stuani, Pere Pons, Portu, Borja García, Raúl García, Juanpe, Roberts, Muniesa, Planas, Doumbia, Aleix García i Valery. Es queden fora Pedro Porro i Choco Lozano.

El partit.

L’Athletic està en molt bona dinàmica. Són un equip qu defensivament es comporta amb molta solidesa i solidaritat. És un rival complicat, nosaltres tenim les nostres virtuts, confiem en elles. Estem en un bon moment, volem donar-li continuïtat i estem preparats per intentar aconseguir els tres punts.

Guanyar a casa.

Treballem sempre amb la mentalitat de guanyar el partit. L’estadística diu que hem guanyat més a fora que a casa, però sempre preparem els partits igual, amb la mentalitat de sumar els tres punts. Queden deu jornades i hem de seguir forts, amb confiança i fent les coses bé. Demà tenim una nova oportunitat.

L’Athletic, en forma.

Des que es va produir el canvi d’entrenador van començar a sumar punts i estan en molt bona dinàmica. Estan entre els cinc primers classificats des del canvi. S’han enfortit i son un exemple.

Stuani.

Està bé. Esperem que continuï amb la ratxa tan bona que està tenint. Marca amb nosaltres i amb la selecció i esperem que els viatges i els partits no l’afectin i demà estigui en bones condicions.

Canvis tàctics.

És un partit diferent del de Butarque. L’Athletic té condicionants diferents. El Leganés fa canvis de sistema durant el partit, l’Athletic confia més en una continuïtat. És un equip molt intents i haurem de procurar que siguin les nostres qualitats les que s’imposin demà.

Fantasmes a Montilivi.

Tenim tres punts per demà i volem intentar guanyar el partit. No volem pensar en psicosis de guanyar a fora o casa... Tenim l’objectiu clar i volem sumar punts. Estaria bé perquè donaria una alegria molt gran a la nostra afició. Però només pensem en els punts per aconseguir l’objectiu.

Bounou i Roberts

Bounou té algunes molèsties i demà decidirem què fem. Patrick està entrenant bé, està millorant i el veig més preparat que en el darrer partit.

Victòries després d’aturades.

És una estadística positiva, però no crec que hi hagi res que ho condicioni. No m’aturo a pensar-hi, només en què l’equip competeixi, explotem les nostres virtuts i minimitzem les del rival. Son dades interessants per vosaltres (premsa) i l’afició, però no trobo alguna cosa que ens ajudi per poder guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)