Girona

Montilivi estrenarà horari el diumenge 28 d’abril

A les 14 h. El Girona jugarà el seu primer partit en aquesta nova franja horària introduïda recentment per LaLiga a casa contra el Sevilla

El 28 d’abril el Girona i Montilivi experimentaran una sensació nova. L’equip blanc-i-vermell rebrà el Sevilla, en el partit corresponent a la 35a jornada, en un horari en què mai no havia jugat, diumenge a les dues del migdia. D’aquesta manera, gironins i sevillans donaran continuïtat a aquesta nova franja horària introduïda recentment per LaLiga i que s’estrenarà aquest mateix cap de setmana, demà en el Rayo Vallecano-Betis. El matx en aquest horari, que substitueix el del dilluns a la nit, està programat també per les jornades 31a, 32a i 33a –la 30a i la 34a son intersetmanals– i no ha estat exempt de polèmica. De fet, l’associació de futbolistes (AFE) va mostrar el seu rebuig a aquest horari. “Un horari per continuar menyspreant el futbol, els futbolistes i els aficionats”, va dir l’ens en un comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)