2a divisió FEF

El Barça B reacciona ràpid per vèncer el Terol

2a divisió B. El filial blaugrana va capgirar abans del descans el gol visitant

BARÇA B 2 TEROL 1

BARÇA B:Tenas; Wague, Mingueza, Chumi (Jorge Cuenca, 53’), Miranda; Oriol Busquets, Riqui Puig (Guillem, 91’), Monchu; Collado, Mujica i Abel Ruiz (Carles Pérez, 69’).TEROL:Valera; De la Mata, Gabri, Cabetas, Durán, Ronald, Peláez (Ortí, 77’), Bikoro (Peñaloza, 60’), Becerra, Dieste i Pablo Gallego (Leira, 60’).GOLS:0-1 (8’) Becerra. 1-1 (23’) Abel Ruiz. 2-1 (44’) Mujica.ÀRBITRE:Busquets Ferrer.T.G.:Mujica i Mingueza; Bikoro, Gallego, De la Mata i Cabetas.

El Barça B va aconseguir ahir tres punts treballats contra el Terol, que va marcar aviat. El filial blaugrana va reaccionar ràpidament i va disposar de diverses ocasions abans del gol de l’empat, obra d’Abel Ruiz. Abans del descans, el Barça B va fer el segon gol, gràcies a l’oportunisme de Mujica. En la segona part, l’equip de Javi García Pimienta va disminuir la intensitat ofensiva i es va centrar a administrar l’avantatge.