3a divisió FEF

El Llagostera supera el Santboià sense ensurts

3a divisió. El conjunt del Gironès manté la inèrcia de bon joc, encarrila el triomf en la primera meitat i se situa líder provisional de la competició

Santboià 0 Llagostera 3

SANTBOIÀ:Espinet, Max Llovera, Àlex Ruiz (Marc Vicente, 75’), Borges, Víctor Márquez, Carlos González (Libo, 72’), Castellano, Kilian, Jota, Guille Torres i Escamilla (Juanlu, 64’).LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Lucas Viale (Cunill, 60’), Pol Gómez, Bigas, Maik Molist, Pitu (Àlex Cobos, 76’), Gil Muntadas, Moussa (Maynau, 79’), Sasha i Érik Jiménez.GOLS:0-1 (7’) Moussa. 0-2 (28’) Pitu. 0-3 (71’) Sasha.ÀRBITRE:Navarro Garcia.T.G.:al local Àlex Ruiz; i al visitant Maik.

El Llagostera continua fent passos endavant cap a l’objectiu de classificar-se per a la fase d’ascens, i ahir, al camp del Santboià en va fer un de ben ferm golejant el rival per un clar 0-3. Els futbolistes d’Oriol Alsina van tenir l’enfrontament sota control en tot moment, i amb dos gols en la primera part van començar a escriure el guió del que va acabar significant la sisena jornada sense perdre. Els llagosterencs passen per un bon moment de joc i de resultats, i amb un balanç de cinc victòries i un empat en els últims sis partits s’enfilen fins als 69 punts, en tenen 15 de marge respecte al primer equip que no optaria a l’ascens de categoria i, a més, en espera que l’Hospitalet jugui avui, se situen líders provisionals de la categoria.

El Llagostera va sortir amb les idees clares al terreny de joc i amb la voluntat de no deixar respirar un rival que s’aferra a les últimes esperances de permanència. El pla va sortir a la perfecció, i amb la defensa ben consolidada, en la primera oportunitat Moussa no va fallar i va fer bona una passada de Sascha (7’). L’avantatge va donar confiança als d’Alsina, que abans de la mitja hora de partit van començar a lligar el sac dels tres punts amb el segon gol. En aquest cas, el golejador va ser Pitu amb gol de córner directe (28’).

No deixen opció

Els únics símptomes de reacció del Santboià van arribar a l’inici de la segona meitat, quan els de Piti Belmonte van intentar estirar línies. El Llagostera va aguantar l’envestida i Marcos no va tenir gaire feina. L’estocada definitiva al conjunt del Baix Llobregat va ser el tercer gol, quan encara quedaven vint minuts de joc. Èric Jiménez, dels més destacats durant el matx, va desequilibrar per la banda esquerra i va posar la pilota al primer pal, on Sascha no va perdonar.

Amb el 0-3, el duel es va tenyir de blau i vermell i Àlex Cobos (79’) i Sascha (87’) van disposar de dues clares ocasions per marcar el quart de la tarda. En defensa, l’únic ensurt per als visitants es va produir en l’afegit quan Torres va rematar a pocs centímetres de la línia de gol però va topar amb una gran aturada de Marcos.

ELS VESTIDORS

Hem apostat per un mig del camp que volia molt la pilota i hem buscat fer mal per les bandes. Els canvis que hem fet ens han sortit bé
En una lliga normal potser ja seríem a la fase d’ascens, però encara hem de continuar sumant
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)