Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Hem de saber viure sense Stuani”

Girona. El Girona visita demà a l’Atlético sense Stuani ni Bounou, que, lesionats, no viatgen a Madrid. D’altra banda, Douglas, ja recuperat, torna a una convocatòria

Eusebio Sacristán ha parlat aquesta tarda en la prèvia del matx que el Girona disputa demà al Wanda Metropolitano contra l’Atlético. Els gironins afronten el partit amb les absències destacades de Stuani i de Bounou, lesionats, i també la de Raúl Garcia, que per decisió tècnica tampoc viatjarà. D’altra banda, sí estarà disponible Douglas Luiz, ja recuperat de la lesió muscular que l’ha apartat durant el darrer mes de la competició.

La convocatòria.

Iraizoz, Suárez, Bernardo, Ramalho, Alcalá, Granell, Pere Pons, Portu, Borja Garcia, Douglas, Roberts, Choco Lozano, Muniesa, Carles Planas, Doumbia, Aleix García, Pedro Porro i Valery.

Stuani

“Esperem que estigui bé i que dissabte pugui estar amb nosaltres. El que passa que té unes molèsties, que no li han permès estar per demà, però confiem que tot vagi bé i dissabte estigui amb nosaltres”. “La baixa de Stuani és sensible però per damunt de les individualitats som un equip”. “Sense alguna peça important som capaços de competir els partits. Treballem amb aquesta mentalitat, que el col·lectiu estigui per sobre de les individualitats. No podem dependre que un jugador hi sigui o no hi sigui. Preferim que Cristhian hi sigui, però hem de saber viure sense Stuani”.

Douglas Luiz

“Douglas ja està recuperat. El que passa que porta temps sense competir i hem de tenir-ho present també per gestionar-ho i que ens doni tot el que ens estava donant i aprofitar-ho al màxim pel partit de demà”.

Raúl García

“Li hem donat descans per que ens venen molts partits”.

Bounou

“Bounou, el mateix que amb Stuani. Confiem que tot vagi bé i dissabte pugui estar per jugar”.

El duel al Wanda

“Cada partit és diferent i nosaltres tenim variants que ens permetin generar problemes al rival”. “Ens enfrontem a un rival molt fort i li hem de tenir respecte però som conscients que hem estat capaços de guanyar en altres estadis, també complicats”. “L’altre dia van donar mostres d’estar bé, van demostrar que es van refer dels cops anteriors, és un rival sempre molt molt fort. I quan juga a casa, els números són molt bons, un equip que ha demostrat que s’ha refet molts cops, segueix sent un equip molt gran. El nostre respecte, ser conscients d’on anem i a qui ens enfrontem, però també conscients que hem estat capaços de guanyar a altres camps”.

L’objectiu

“La lliga continua igual de competida com fins ara. Hem de seguir treballant per sumar els punts que ens donin el premi final”. “L’ensopegada de divendres és història”.

Doumbia

“En principi és per mi un canvi més natural. Choco hi pot jugar però on ha tingut millors rendiments és jo crec en qualsevol posició d’atac, però Doumbia porta molt temps treballant en aquesta posició, cada entrenament, demostrant no només talent sinó disposat a un jugador del seu prestigi capaç d’assumir un paper pel moment d’Stuani amb poques opcions. És important per ell i per nosaltres que li donem en aquests moments la possibilitat que ocupi aquest lloc, però Choco pot jugar en qualsevol posició, ens dona coses diferents”.

“Vam anar per ell perquè és un jugador amb experiència, determinant de cara a gol, es mou bé a l’àrea i està treballant bé, però no li arriben els minuts perquè Stuani està a un nivell altíssim. Ara té aquesta oportunitat, el premi al seu treball, tant de bo rebi el premi i ens ajudi a aconseguir una victòria”.

Bernardo

L’he tractat amb la delicadesa que requereix perquè és un jugador molt important, que ha tingut sempre un rendiment altíssim, professionalitat espectacular, sempre una predisposició al treball boníssima. Nivell de rendiment, importància a l’equip...tot ha esta molt positiu. En les últimes setmanes li ha tocat viure una situació a la qual no està acostumat, i no és fàcil d’assimilar per algú de la seva mentalitat. Però li he transmès que estic encantat amb ell, amb la seva actitud rendiment. He de prendre decisions i el millor és que segueixi amb l’actitud i mentalitat de sempre. Sé que tot el que ell pugui transmetre a la resta serà molt important.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)