Girona

L’Espanyol a l’horitzó

Retocs. Eusebio explica que els tres partits en vuit dies el condueixen a gestionar els recursos. Com divendres, Bounou torna a ser baixa

L’Athletic divendres passat (1-2), l’Atlético avui i l’Espanyol, dissabte a Montilivi (13h). És una setmana molt carregada, com tot l’abril –sis partits–, i Eusebio Sacristán ho té en compte. “Hi ha tres partits i pensem en com poder gestionar-ho per arribar a cadascun en les millors condicions possibles. Tenim molts jugadors i pensem en tots els partits, tot i que primer ve el de l’Atlético.” De retocs, ja n’havia de fer per força, perquè a la baixa capital de Cristhian Stuani –amb una sobrecàrrega al soli de la cama dreta– s’hi afegeix la de Juanpe, que està sancionat. A més, Yassine Bounou, descartat ja per lesió contra l’Athletic, torna a ser baixa. I Eusebio encara hi va afegir l’absència de Raúl García Carnero, a qui prefereix donar descans: “No pensava que jugués d’inici, i tenim altres jugadors. Tothom està treballant bé i mereix ser-hi.”

Douglas, recuperat

Quant a altes, la novetat principal de la convocatòria és la presència de Douglas Luiz, l’home a qui Eusebio havia confiat la posició de pivot que dona equilibri en l’esquema que aplica des de la visita al Bernabéu. El brasiler, lesionat en la supercopa de Catalunya, està a punt, però no és clar que entri directament a l’onze inicial. També tornen a la convocatòria Pedro Porro i Choco Lozano, a qui Eusebio va donar descans contra l’Athletic, un cop havien arribat de compromisos de seleccions.

Més oportunitats

Tot i que el Girona sempre ha puntuat contra l’Atlético jugant amb l’esquema amb tres centrals, Eusebio va deixar entreveure que mantindria la línia de quatre al darrere, tot i que amb possibilitats de remoure l’esquema durant el partit, com va fer a Butarque. Valery Fernández, que va fer al Wanda el seu primer gol amb el Girona, aspira a entrar a l’onze, i també Porro. Tampoc hauria d’estranyar algun retoc al mig del camp, com l’entrada d’Aleix Garcia.

TRES ALTES

Douglas Luiz, un cop recuperat, torna a la llista juntament amb Porro i Lozano

QUATRE HABITUALS

A més de Stuani i Bounou, el tècnic perd Juanpe per sanció i deixa a casa Raúl García
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)