Nàstic

Una primera part vergonyosa condemna el Nàstic (3-0)

2a divisió. Els tarragonins deixen escapar un altre tren per colar-se en la lluita per la salvació caient amb estrèpit a la Romareda després de 45 minuts indefensables

Si algú tenia encara alguna esperança en la possibilitat d’una salvació èpica del Nàstic, aquesta nit ha començat a treure’s la idea del camp després de la contundent derrota dels grana al camp del Saragossa. Els aragonesos, situats en la zona mitjana-baixa de la taula, han passat per sobre els tarragonins en una primera meitat en què els d’Enrique Martín han fregat el ridícul.

És que un equip que s’està jugant la vida, o això hauria de semblar, no pot concedir un gol en el minut4 en un servei de cantonada que Verdasca ha rematat amb el peu des de gairebé l’àrea petita. Tot just després del gol, el Nàstic ha semblat reaccionar amb una oportunitat immillorable d’Imanol, que ha rematat massa fluix i centrat quan ho tenia tot a favor. Però l’aproximació ha estat un miratge per al Nàstic, que només s’ha tornat a apropar a l’àrea rival per mitjà de Luis Suárez, autor d’un xut al pal i un altre que ha desviat un defensa. Per la seva banda, el Saragossa ha passat com una piconadora per sobre un conjunt visitant desdibuixat i sense esma. Al 9’, Djetei ha salvat sota pals el gol de Linares després d’una gran jugada del jove Soro, mentre que passat el quart d’hora ha estat el lateral Delmás qui l’ha tingut després d’una centrada des de l’esquerra. I al 19’, l’estocada en forma d’un xut ajustat de Pep Biel des de fora l’àrea que ha superat Bernabé. Amb el Nàstic tocat, només Luis Suárez ha intentat reaccionar amb la mencionada rematada al pal, però el que ha arribat ha estat un altre gol local: Delmás ha deixat en evidència la defensa grana, s’ha colat dins l’àrea amb la pilota conduïda i ha superat el sentinella rival amb un xut amb l’esquerra (41’).

A la represa, el Nàstic ha reaccionat amb l’entrada de dos davanters –Kanté al descans i Sadik al 51’–, però tot i millorar la imatge –empitjorar-la era impossible– el marcador no ha canviat. Luis Suárez ha topat en un parell d’ocasions força clares amb el porter Cristian Álvarez, mentre que Bernabé Barragán també ha estat clau en l’altra porteria per evitar el gol de Pombo. Al final, nova derrota del conjunt tarragoní, la tercera seguida, que allunya el Nàstic un punt més de la salvació amb una jornada menys per disputar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)