El Girona no pot aquesta vegada amb l’Atlético (2-0)

1a divisió. El conjunt gironí aguanta sense problemes durant 75 minuts al Metropolitano, però un gol de Godín validat després de la revisió del VAR, acaba decantant la balança

El Girona no ha pogut allargar la ratxa lliguera a Madrid i per primera vegada aquest curs s’ha quedat sense sumar a la capital estatal després de sortir derrotat (2-0) del Wanda Metropolitano a mans de l’Atlético. El conjunt d’Eusebio Sacristán ha competit durant bona part d’enfrontament, però en el tram final els colchoneros han accelerat, agitats pels canvis de Diego Pablo Simeone, i el marcador s’ha acabat decantant pel costat roig-i-blanc. Els gironins queden sis punts per sobre del descens, amb la jornada per disputar-se.

Els gironins doncs no han estat capaços de tornar-li a empatar a l’Atlético. No hagués estat descabellat tal i com ha anat el matx, que ha tingut pocs sobresalts, menys arribades a àrea rival i, conseqüentment, escasíssimes ocasions. Hi ha hagut un ritme baixíssim al Metropolitano, amb tots dos equips acumulant molta gent per darrera de la pilota a l’hora de defensar, i amb poca intenció a l’hora d’atacar. Tots dos equips han repetit guió, quan recuperaven l’esfèrica tenien escassos efectius per fer un contraatac, mentre que en atac organitzat, els ha faltat fluidesa i velocitat en la circulació.

Les ocasions han arribar amb compta-gotes en el primer temps. Pel Girona la més clara ha estat només començar, amb un bon cop de cap de Doumbia després d’una centrada de Pedro Porro aturada per Oblak. Els locals no han donat notícies fins al tram final amb un xutàs de Koke des de fora de l’àrea que s’ha estavellat al travesser i una rematada de Morata que ha marxat alta.

L’escenari no ha canviat després del descans. Pla, gris, l’Atlético no ha aconseguit fer-se amb les regnes i inquietar a un Girona que ha viscut còmode fins a l’últim quart d’hora, quan l’Atlético ha accelerat impulsat per Correa i Vitolo, que han sortit des de la banqueta. Ha resistit bé el conjunt visitant les primeres envestides, però al minut 76, ha rebut un cop definitiu amb l’1 a 0. Un gol de cap de Godín després d’una jugada enrevessada, que l’àrbitre havia anulat per fora de joc de Griezmann, ha acabat sent validat, després de minut i mig de suspens amb el VAR revisant-ho i fent rectificar al col·legiat ja que la posició del francès era reglamentària. Aleshores el Girona ha ofert poca resposta i ja al final, amb tot l’equip a dalt, Griezmann, al contraatac ha acabat de sentenciar.