Girona

Diego Pablo Simeone

Entrenador de l’Atlético

“Els canvis ens han donat molta fortalesa”

Diego Pablo Simeone va aparèixer per la sala de premsa del Wanda Metropolitano content pels tres punts que acabava de sumar el seu equip en un duel disputat i exigent. El Cholo, com és habitual, va defensar a ultrança els seus futbolistes conscient que no van fer el millor partit: “Tenim grans jugadors, dels millors del món en les seves posicions, i és normal que quan necessitem jerarquia apareguin”, va dir Simeone, que respecte al Girona i el primer triomf contra els blanc-i-vermells va comentar: “A ells els costava guanyar-nos, però a nosaltres també a ells. Ja vam comentar en la roda de premsa prèvia que juguen d’una manera que ens complica molt desenvolupar el nostre joc habitual, però hem fet un bon partit. El Girona ens ha generat poc perill, només en l’inici.”

A mesura que els minuts passaven i el resultat no es movia, Simeone aplicava canvis ofensius per mirar de generar ocasions i lligar la victòria: “Els canvis ens han aportat molta fortalesa i han donat l’empenta que necessitàvem per aconseguir els tres punts”, va valorar El Cholo, que referent al gol atorgat pel VAR es va mostrar irònic: “Em pensava que no el donarien. Estem acostumats al fet que no ens donen els gols que podem fer, però per sort ens l’han donat, l’hem pogut celebrar d’aquella manera i ja després sentenciar.”

CONTRA EL GIRONA

“Juguen d’una manera que ens complica molt desenvolupar el nostre joc”

ORGULLÓS

“Hem fet un bon partit i el Girona ens ha generat poc perill, només en l’inici del duel”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)