Girona

Prieto Iglesias dirigirà el derbi

Males estadístiques. El navarrès, designat per al Girona-Espanyol, ha dirigit catorze partits als blanc-i-vermells amb un balanç de dues victòries, tres empats i nou derrotes. Va ser l’àrbitre del penal en el temps afegit a San Mamés

L’àrbitre que més partits ha dirigit al Girona aquest curs es tornarà a encreuar en el camí dels d’Eusebio, perquè ha estat designat per al duel de dissabte contra l’Espanyol. Eduardo Prieto Iglesias no ha portat mai gaire sort al Girona, que amb l’àrbitre navarrès ha perdut un 65% dels partits. Del curs actual cal rescatar el duel de la primera volta a San Mamés, en què el col·legiat va assenyalar un penal molt dubtós de Ramalho a Muniain que va significar la derrota dels gironins en el temps afegit.

Curiosament, l’any de l’ascens a primera divisió, els dos partits que va arbitrar Prieto Iglesias al Girona van acabar amb derrota. També va ser transcendent el duel de la temporada 2013/14 al Madrigal, en què els de Rubi van perdre el tren de l’ascens directe amb una derrota en què l’àrbitre hi va tenir ben poc a veure (4-1).

L’Espanyol, en canvi, té un balanç prou favorable amb Prieto Iglesias, amb cinc victòries, un empat i tres derrotes en els nou partits que li ha xiulat.

2010/11 2a divisió A
Rayo Vallecano-Girona 2-0 (lliga)
Girona-Betis 0-1 (lliga)
2011/12 2a divisió A
Girona-Valladolid 1-1 (lliga)
Nàstic-Girona 1-1 (lliga)
2012/13 2a divisió A
Sporting-Girona 2-0 (copa)
Girona-Vila-real 2-0 (lliga)
Las Palmas-Girona 5-2 (lliga)
Vila-real-Girona 4-1 (lliga)
2016/17 2a divisió A
Girona-Rayo 1-3 (lliga)
Nàstic-Girona 3-1 (lliga)
2018/19 1a divisió
Vila-real-Girona 0-1 (lliga)
Girona-Eibar 2-3 (lliga)
Athletic-Girona 1-0 (lliga)
Girona-Real Sociedad 0-0 (lliga)
Balanç total
VICTÒRIES 2 EMPATS 3 DERROTES 9 GOLS 12 a favor / 26 en contra TARGETES GROGUES 34 TARGETES VERMELLES 1 (Tébar, expulsat en el Girona.-Betis, 85’)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)