Girona

L’abisme, a només cinc punts

El coixí es desinfla. El Girona, que abans de rebre l’Athletic tenia nou punts de marge, ha vist com el Celta li ha retallat quatre punts en dues jornades, que haurien pogut ser sis si hagués rendibilitzat un 0-2 a Osca (3-3)

Dels vuit equips que estan en risc, només el Girona ha completat les dues últimes jornades sense sumar ni un sol punt. La sort és que tota la resta s’han quedat només amb les engrunes, perquè hauria pogut ser molt pitjor. No obstant això, el coixí de 9 punts que tenien els d’Eusebio ha quedat reduït a 5, perquè el Celta, que continua marcant el descens, n’hi ha retallat quatre (els tres de la remuntada contra el Vila-real i el que va sumar ahir a Osca, al final amb penes i treballs després de no saber tancar el partit amb un 0-2 i de veure molt a prop la derrota amb el 3-2). Encara falta per jugar el Valladolid, però, faci el que faci aquest vespre a Butarque, no podrà superar els gironins, que tenen quatre punts més. Tot i això, els blanc-i-vermells sospiren per un triomf del Leganés.

El Girona, que obrirà la jornada 31 dissabte contra l’Espanyol, farà un pas de gegant cap a la salvació si trenca la pèssima dinàmica a Montilivi. L’empat i sobretot la derrota poden tenir uns efectes molt negatius, tot i que és impossible que l’equip pugui caure en el descens. La jornada presenta partits propicis per al Celta (rep la Real Sociedad, ja en zona de ningú) i fins i tot per al Vila-real (el Betis també ho té gairebé tot fet). El Valladolid rebrà el Sevilla, ara fora d’Europa però que aspira al quart lloc.

GIRONA 0 de 6
G-Athletic, 1-2; At. Madrid-G, 2-0
ESPANYOL 1 de 6
Barça-E, 2-0; E-Getafe, 1-1
LLEVANT 1 de 6
LL-Eibar, 2-2; Athletic-Ll, 3-2
RAYO VALLECANO 1 de 6
RV-Betis, 1-1; Eibar-RV, x-x
OSCA 1 de 6
R. Madrid-O, 3-2; O-Celta, 3-3
VILA-REAL 1 de 6
Celta-V, 3-2; V-Barça, 4-4
VALLADOLID 1 de 3
V-R. Sociedad, 1-1; Leganés-V (avui)
CELTA 4 de 6
C-Vila-real, 3-2; Osca-C, 3-3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)