El Barça no dona opcions

Divisió d’honor juvenil. El Girona, ja salvat, surt derrotat amb claredat del feu dels blaugrana, que continuen vius per al títol de lliga

BARÇA 2 GIRONA 0

BARÇA:Tenas, Rosanas, Álvaro, Mika, Sola (Adrià, 69’), Antonio, Nils (Peque, 71’), Jandro, Marqués, Nico (Lucas, 76’) i Ansu (Conrad, 55’).GIRONA:Youssouf, Pablo, Manel, Resta, Víctor, Ivan, Rashid (Joel, 64’), Miguel (Ilyas, 50’), Tortosa, Pep Piany (Ibram, 59’) i Dubassim (Muñi, 55’).GOLS:1-0 (3’) Jandro. 2-0 (29’) Jandro.ÀRBITRE:Josep Ollé.T.G:.A Rosanas i Sola, del Barça, i a Víctor i Dubassim del Girona.

No va tenir possibilitats el Girona ahir al feu del Barça, d’on va sortir derrotat (2-0) amb claredat. El conjunt dirigit per Àlex Marsal, ja amb la permanència segellada, va hipotecar-se les opcions de competir el partit en la primera part, en què l’equip blaugrana va passar-li per sobre, i la millor imatge oferta en la segona part no va ser suficient.

I és que els culers s’hi jugaven molt, en l’enfrontament, i, evidentment, es va notar. Les opcions dels blaugrana per aconseguir el títol de lliga, que s’acaba aquest cap de setmana, depenien de guanyar ahir, guanyar a El Olivar diumenge i esperar una ensopegada del líder, el Saragossa, al feu del Reus, i, en el primer pas, amb els gironins van anar per la via ràpida amb un doblet de Jandro abans de la mitja hora de joc que ja va ser determinant.

Sense temps per a res, gairebé només començar, Jandro va marcar un gol de córner olímpic, en què el porter Youssouf, debutant ahir, va estar desafortunat. Tot i això, el sentinella, recentment campió d’Àfrica sub-20 amb Mali, no es va enfonsar i va acabar completant una gran actuació, amb meritòries intervencions que van evitar un marcador en contra més ampli. Res va poder fer, però, el malià en el segon, de nou de Jandro, després d’un potent xut des de la frontal. Abans del descans, els blanc-i-vermells van resistir les escomeses d’un Barça còmode, que va agradar-se i va generar diverses ocasions de gol; un panorama que va canviar en la represa, amb un Girona més atrevit, que va guanyar terreny, però al qual va faltar-li contundència per fer la diana que el fiqués en el partit.