Amb un ritme constant

3a divisió. El Llagostera guanya el Reus B, encadena vuit partits sense perdre, supera els setanta punts i camina amb força cap a la fase d’ascens

llagostera 1 reus b 0

LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Lucas Viale (Aimar, 85’), Toni Cunill, Bigas, Pol Gómez, Pitu, Moussa, Gil Muntadas, Èric Jiménez (Maynau, 51’) i Sascha (Marc Medina, 71’).REUS B:Chechu, Reina, Martí Vila, Mañé (Estorach, 83’), Gaixàs, Modest (Rosales, 83’), Arjona, Miravent, Enri, Oribe i Fabra.GOLS:1-0 (77’) Gil Muntadas.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:Pol Gómez i Marcos; Miravent, Gaixàs, i Fabra.

El Llagostera fa set jornades que no aixeca el peu de l’accelerador i aquesta embranzida en forma de partits invicte –sis victòries en els darrers set matxs–, li ha servit per enfilar-se fins als 72 punts, situar-se líder provisional i quedar a ben poc d’assegurar-se un lloc en la fase d’ascens. No sense patiment, ahir els d’Alsina van aconseguir vèncer el Reus B, un rival que va dominar en diverses fases del partit però al final va doblegar-se a una acció d’estratègia executada per Pitu i materialitzada per Gil Muntadas, que va suposar l’1-0.

La primera meitat va ser molt igualada, amb poques ocasions clares de gol i amb una dinàmica de joc en què el Reus B volia la possessió i el Llagostera esperava la seva oportunitat al contraatac. El roig-i-negre Oribe es va plantar sol davant Marcos però el seu xut va anar fora per ben poc. Per part local, els d’Alsina van inquietar ben poc la porteria contrària.

En la segona meitat, els dos equips van augmentar les revolucions i això es va traduir en més oportunitats a les dues porteries. Els primers a avisar van ser els reusencs amb un xut al travesser que va posar la por al cos dels del Gironès (53’). La resposta no es va fer esperar i de la mà de Sascha el Llagostera va disposar de dues bones arribades per marcar el primer gol. L’encert no va acompanyar el punta dels blau-i-vermells. Amb el duel encallat, va ser un cop més l’estratègia qui va donar la clau de la victòria als d’Oriol Alsina. Pitu va servir un servei de cantonada des de l’esquerra de la porteria, i al segon pal, Gil Muntadas no va perdonar (77’). Fins al final, el Llagostera va tenir a prop el segon però la intervenció més decisiva va ser una aturada de Marcos per evitar l’empat.

El Reus B ha estat superior en la primera part però en la segona hem pogut fer un pas endavant amb les accions a pilota aturada
Hem sabut madurar el partit i hem tingut ambició per anar a buscar la victòria al final